Megtörtént első késes borotválkozásom.
Ma hamarabb leléptem melóhelyről, mert ovis banzáj lesz a kölöknek, tolom be a bringát a kapun, nézem a postaládát, egy levél volt benne feladó:jenessanyi , megérkezett a frissen élezett késem.
Mivel senki nem volt itthon, egyből fürdőszoba felé vettem az irányt. Forró vizes arcmosás, Proraso pre krém felkenése, kis fehér nyeles küblibe Proraso borotvakrém kinyom, Omega pure setola pamaccsal habosít, hab felvitele arcra,"druzszakovnaja" borotva kinyit, közelít archoz, megfelelő szög eltalálása, sercegés iszonyatmód, arc nagyrésze csupasz, sok-sok ideig tökölődés, de a végén mindenhol sikerült leszedni a szőrt. Arcmosás, Proraso dopo krém, majd kis idő múlva Proraso As.
Kellemesen hűvös arccal indulok az oviba, képet majd este teszek fel, ha el nem felejtem.
Szerintem maradok még a DE-nél és néha kuriózumként előveszem a kést, ha nincs itthon a család és teljes a nyugalom.
Eredmény 10/9. az ádámcsutkámnál maradt 3 szál amit DE-vel szedtem le végül, de ez userhiba.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Jenes Sanyinak, hogy az általa megélezett késsel, kipróbálhattam a késes borotválkozást.