Én is akartam képet, de megint rendesen beborultunk. Illetve mi nem, de az időjárás sehogy sem találja meg a középutat.
Tegnap átvettem az R41-et - még egyszer köszi, Qka! - és attól féltem, hogy nem bírom ki próba nélkül. Ami annyira nem biztos, hogy most kell, mert külföldi ügyfelünk látogat. Itt-ott olvasott dolgok alapján inkább nem kellene szétszabdalni az arcom.
Túl rég nézegetem az R41-eket. Most, hogy a kezemben van, majd biztos hagyom pihenni... Persze...
Tehát:
- Proraso E/M
- QED Wild Orange - bgakos
- Omega 11150
- Mühle R41 - Qka
- Gillette Platinum
- Nivea fluid-gel
Vérfürdő. Na, az elmaradt. Új borotvába mindig olyan pengét rakok, amit jól ismerek. Ez most is bejött. "Picit" nagy a blade exposure (Ööö... A penge szabadon maradó része? Valami ilyesmi.) Nagyobb, mint a Parker 65R-nek, pedig az is valamivel több a szokásosnál. És jól jött a múlt heti pár nap shavette is. Kb. az az érzés volt, csak más fogással. Nem nyomogattam, nem húzgáltam fölöslegesen. Rögtön jelez, ha első körben szállal szembe kerül (ilyenkor nem erőltettem, hanem fordítottam; valószínű, hogy ezzel előztem meg a nyúzást és a sérüléseket). Második kör után BBS. Semmi irritáció, semmi vérzés. Nagyon jó barátok lettünk már az első napon, egyből toplistás lett