Sziasztok!
Kettő nappal ezelőtt én is beálltam a DE rajongók táborába. Keresgéltem borotválkozás témában a neten és így akadtam rátok. Amiről váltottam az egy Wilkinson Extreme 3 Sensitive. A nagy ötlettől vezérelve elzarándokoltam egy vegyeskereskedésbe és az alábbi dolgokat szereztem meg:
- Titania pamacs (730,-Ft)
- Barbon klorofilltartalmú habzó borotvakrém (310,-Ft)
- Wilkinson Sword Classic készülék a csomagban 5db Wilkinson Sword Double Razor Blade pengével (1130,-Ft).
Mindezeken felül beszerzésre került még a "másik felem" kedvéért 1 üveg zöld Brut AS.
A vásárlás után rögtön teszt. Valamikor évtizedekkel ezelőtt használtam már DE-t, de nem is emlékeztem már arra, hogy milyen gyors és micsoda egyedi feelingje van ennek a módszernek. Kb. 5-7 perc alatt végeztem is szemben a patronosokkal elért 15-20 perccel. Amit vágtam az új eszközzel az mintegy 8 napos borosta volt, amely hosszabb volt a hajamnál. ;-) A végeredmény szinte hihetetlen volt, gyorsan sikerült eltüntetnem minden olyan arcszőrömet, amely már nem volt kívánatos. Ahhoz képest, hogy kicsit tartottam ettől a módszertől nem vágtam el magam csupán az állam csúcsán vágtam magamba egy 0,5mm méretben. A nyakamon az ádámcsutka környékén jelent meg némi irritáció, de kezelhető volt. A AS is csak azon a helyen mart.
Ma, két nappal az előző akció után, újra elővettem a varázsszereket és újra neki láttam. Hát, a mai eredmény már nem volt olyan fényes. Igaz, hogy most nem vágtam magamba, de a nyakamon az ádámcsutka környékén nagyon csúnya irritáció alakult ki. A többi rész 100%
Fentiekre támaszkodva néhány kérdésem lenne:
- a fentebb vázolt és általam beszerzett termékekről mi a véleményetek?
- gondolom a Brut AS-nél van jobb és gyógyítobb terméke, de vajon mi?
- a mai irritáció betudható annak, hogy eddig hetente egyszer borotválkoztam patronossal és most váltottam DE-re, ráadásul sűrűbben, és még nem szokta meg az arcom?
Bármilyen további ötletet és javaslatot szívesen fogadok!
Élmény a DE!!!
A kép telefonnal készült: