Nem szórakoztatásként írom, hanem egyszerűen megosztom, hátha valakit érdekel, vagy esetleg tud belőle valamit hasznosítani.
"Szerintem rajtam kívül figyelmesen el sem olvasta senki."
Logikusan átgondolva ezt a témát olvasgatók szándékát, ezt nevezzük talán "luftnak".
Nekem maga a kísérletezés a szórakozás és az, hogy rátalálok a megfelelő párosításra. Nem elégszem meg az első jónak tűnő megoldással. Ha húzok egyébként néhányat és az eleve nem kellemes, nyilván nem folytatom tovább, rögtön le tudom vonni a tanulságot, de ez előfordul mással is, anélkül, hogy kísérletezne.
"Azok a készülékek amiket most próbálgatsz erre nem érzékenyek. Minden jó pengével hozzák a tudásukat"
Ez ebben a formában nem teljesen igaz. Akkor miért jó egy pengével az egyik készülék, a másikkal meg nem? Mi a jó penge? Relatív. Ami egy készülékben nekem kellemes borotválkozást eredményez, pláne ha minél több alkalommal. Ami neked jó penge, az másnak nem feltétlenül az. Ezért tehát valakinek x a jó penge, valakinek y, valakinek meg a z. Valakinek az x borotva jó, valakinek az y és valakinek meg a z.
Ha nem így lenne, akkor mindenki ugyanazt írná a TOP3-ba.
Részemről azzal zárnám ezt a meddő értekezést, hogy aki nem kíváncsi rá, nyilván átugorja majd a bejegyzést.
Én is hasonlóképpen teszek, ha úgy látom jónak.