Szép Napot Földlakók!
Ma a legkisebb kislányom tanácsára (értsd ordítás) elég korán keltem. Így aztán felvetődött bennem a gondolat, hogy ha már ráérek, szétgyalulom a baltaarcom. Tehát:
BOM:
- tusolás, alapos sikálás egy kis arcradírral (asszonynál találtam)
- a gyerek fürdetőkenőcse (lett volna, de nem találtam, így az asszony arcmosója maradt)
- Gianni-tól kapott omega pamacs
- Gianni-tól kapott Edwin Jagger szappan
- AlexK-tól vett 5/8-as Wade & Butcher full hollow
- hazai csapvíz
- FLP Gentleman's Pride AS
A mai reggeli ébresztő után kellemesen lezsibbadva elmentem tusolni, és szépen lesikáltam a bőrömet az egyhetes szakáll alatt.
Az áztatott pamaccsal szépen habot vertem (de csak egy kicsit), a többi habot az arcomon kevertem ki. Majd szépen elkezdtem megfenni az arcommal a beretvakésem
Ő győzött...
Szőrrel egy irányba letoltam óvatosan, erre felébredt a legnagyobbik lányom (2 éves) és kezelésbe vette a mosdókagylón hagyott pemzlit és szappant. Miután letakarítottam a gyereket, jöhetett a 2. kör. Gondoltam bátor vagyok és megy ez visszafelé is. Ment is, csak nem kalkuláltam bele a lábam alatt rohangáló lánykámat. Szóval mondjuk úgy, igazi westernes képem lett pár apróbb vágással, amit a hideg víz és az AS orvosolt. Mindenesetre a befejezést (apróbb, nehezebb felületek simára csiszolását) ismét a régi partonossal végeztem. Egész jó lett
Kérdések:
Másnak is kellemetlen egy kicsit az állánál kétoldalt? Nekem ott a legsűrűbb a dzsumbuj, és néha nem olyan élvezet késezni. Tipp?
Illetve kicsit könnyűnek találom az eddig kipróbált késeket. Mintha kívánná a kezem a nehezebb vasat. Lehet ez?
Üdv:
Maci