Megcselekedtem, amit megkovetelet a haza... Az ugy volt, hogy tegnap talaltam egy uveg Nivea balzsamot a szerkenyben. Elhataroztam, hogy holnap (azaz ma) Nivea napot tartok. Aztan olvastam itt a Aldis csodafegyverrol. Mivel megszokasbol f6kor ma is felebredtem nyitasra mar az Aldiban voltam (Amsterdam tipusu, 30 eves kerekparom ebben ismet hu szolgalom volt). A reggeli pekaru melle kerult egy a fentebb megenekelt keszsegbol is.
Azt nem mertem vallalni, hogy "elozo eletembol" maradt Gillette gellel vegezzem a tesztet, tehat:
Proraso pre
Nivea krem - Omega sortevel arcon habositva
Prince (vagy mi... kidobtam a dobozat, Aldis partonos) @ 1
W,X,A korok.
AS: Nivea Balzsam
Vegul is nem rossz, na. Hasra nem estem. Nekem a jol ismert nyaki irritaciot azert sikerult elohoznia, mondjuk nem olyan erosen, de a masodik kor elejen mar ereztem a csipo, szuro erzeset. Vagni tenyleg nagyon jol vag. BBS.
Ha azt szamolom, hogy 1200-ert Ed-tol jon az L6-t es (nagy tetelben veve) 290 az 5 darabos Feather, akkor azt kell mondjam nem eri meg.
Intim borotvalkozni azonban - remelem - megfelelo lesz es azon a teruleten a patronosoknak, eldobhatoknak - velemenyem szerint - igen is van letjogosultsaga.