Na ez az! Mert ez eddig titok volt Fejlesztés alatt áll a szappan csak kiszivárgott
Kunember eddig aftershave-et gyártott. Már szappant is készít?De ez itt a Balatoni szappan topik.
Igen, közös ötlet és közös fejlesztés. Még nem pontosan olyan az illat, de majd a következő pontosabb lesz. Amíg nincs meg az egyezőség, nem akartuk nagydobra verni. Van némi fenntartásom az illat-összetétellel. Irritációt válthat ki egyik-másik komponens...
Idézetet írta: Mrs.Selgir - 2015. Október 22. - 19:27:02Igen, közös ötlet és közös fejlesztés. Még nem pontosan olyan az illat, de majd a következő pontosabb lesz. Amíg nincs meg az egyezőség, nem akartuk nagydobra verni. Van némi fenntartásom az illat-összetétellel. Irritációt válthat ki egyik-másik komponens... Elnézést, nem tudtam, hogy nem publikus (ezek nekem)
Idézetet írta: Jim74 - 2015. Október 22. - 22:38:17Idézetet írta: Mrs.Selgir - 2015. Október 22. - 19:27:02Igen, közös ötlet és közös fejlesztés. Még nem pontosan olyan az illat, de majd a következő pontosabb lesz. Amíg nincs meg az egyezőség, nem akartuk nagydobra verni. Van némi fenntartásom az illat-összetétellel. Irritációt válthat ki egyik-másik komponens... Elnézést, nem tudtam, hogy nem publikus (ezek nekem)Semmi gond! A második illat már valószínűleg telitalálat lesz. Onnantól kezdve van kész a termék szerintem.Kunemberrel közös fejlesztés volt ez a szappan illat. Nincs kizárva, hogy másokat is inspirálunk a Kuni's Bay Rum illattal. Ki tudja, a végén a Kuni's Bay Rum egy alap illat lesz a férfikozmetikumokban...?