Nem is akarok belebonyolódni de azért Topibá keménységén meglepődtem.
Kedves Betyárka,
Van egy közmondás, miszerint: Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.
Ha valaki nálatok berúgja az ajtót, te mit teszel? Pszihológus módjára, mint Józsi, megsimogatod a buksiját és megkérdezed tőle: mondd el mi fáj? Akármit csinálsz, rendben van. Nincs rossz, csak jó van. Nyugodtan légy faragatlan, nyugodtan sértegess, én megértem.
Szerintem ez nincs rendjén. Szerintem igenis van, rossz viselkedés és van jó. Nagyon sajnálatos, hogy van, aki a szép szóból ért és van, aki nem.
A konkrét esetre visszatérve: Nem fogadom el, hogy bárki berúgja nálunk az ajtót. Mint ahogy te sem tetted annak idején és én sem. PBF fórumtársam nagyon korrekt módon válaszolt a felvetett kérdésre, és megmondom őszintén engem meglepett a válasz, amit kapott. Úgy gondolom, hogy hozzászólásommal elég direkt és határozott módon jeleztem az illetőnek, hogy nem helyévaló a retorika, amit alkalmaz. Itt a közösségünkben ez nincs rendjén. Ezzel nem voltam egyedül. Másoknak is akadt egészséges reakciójuk.
Kedves moderátorok,
Elszomorítónak tartom, hogy a fürdővízzel kiöntitek a gyereket. Ha már ilyen büszkén hordjátok felkent szerepeteket, akkor nem farizeuskodjatok! Nem tartom korrektnek a közösség tagjait, ideértve szerénységem, rendreutasítani, ugyanakkor a rendbontást okozót babusgatni, bíztatgatni. Elvárom tőletek a profizmust és a pártatlanságot!
Kedves KUNEMBER,
Védelmemben szeretném megjegyezni, hogy hozzászólásomban nem emlegettem nemiszerveket az illető megszólításakor.
Végezetül ezúton kérek elnézést érzékenyebb lelkü forúmtársaimtól durva, közönséges, alpári hozzászólásomért, melyben nem általlottam arra vetemedni, hogy az "eke" és a "pofa", politikailag inkorrekt szavakat összefüggésbe hozzam a borotválkozás nemes művészetével.
Hamu a fejemre.
És még valami, ha nem sértettem semmilyen írott vagy íratlan szabályt, akkor engedjétek már meg, hogy én vállaljam szavaimért a feleősséget. A szólásszabadásg védelmében, az önkényes cenzúra ellen!
Tudtommal nem állok a moderátorok gyámsága alatt.
Quod dixi, dixi; quod scripsi, scripsi!