Nnna, akkor sorban kedves Cotag.
1. Nem suttyomban, csak miután már egy párszor megutáltatok, gondoltam így nem kell külön külön.
Ezért egyszerre készítettem egy jelenlegi leltárt.
2. A Kent BK4 és a fehér nyelű Mühle közül az utóbbit ajánlom. Egy kicsit tömöttebb talán. Legalábbis én jobban szeretem. Persze az olajfa nyelű Mühle sokkal jobb annál is.
3. A nagy Kent az BK12. A BK4-hez képest óriás, iszonyatos mennyiségű habot képes "felszippantani" és ugyanúgy elég lágy.
4. A Shavemac a németek büszkesége meg most már nálam is az egyik csúcs. Ezek kézzel készültek és az enyém a D01-es 24 mm-es változata, Extra Silver Tip 2 Band Version. Különböző méretben készítik ( 18, 20, 24, 26 és 28 cm). Egyszerűen fantasztikus! Annyira tömött, hogy szinte kemény, ugyanakkor lágyan simogató. Ha csak egyet tarthatnék meg, akkor ezt hagynám meg. ...no meg még a SIMPSON Chubby 2-őt. Amely szintén hasonló kaliberű. De ilyen jellegű a nagy Simpson Polo 10-esem is. Bár ez a tömöttség még a kis - utazós - Commodore X1-re is vonatkozik.
A Rooney az alsó sorban balról a harmadik, fekete amire rá van írva, hogy Rooney.
Ez már egy "átlagos" borzika.