Hát nem tudom tagtársak. Eléggé félre néztek valamit.
Eredeti kulccsal ez a NOS Psycho Tech arany árban lenne, ha egy darabot venne valaki.
Alapvetôen ez egy igénytelen tömeggyártott Tech borotva. Mentálisan sérült vagy börtönre fenyített embertársainknak. Se nem tetszetôs, se nem igényes darabok. Csak érdekes meg aránylag ritka elõfordulású. Szóval eredeti kulcsos árat nem tudnánk és nem is akarnánk megfizetni.
Gyûjteményben bemutatáshoz nem kell a kulcs. Csak a mûködéshez, ha valaki használni akarja.
(Nyitni-zárni a fejet lehet egyszerûbb szerszámmal is.)
Nincs értelme a kulcson lovagolni. A borotva a nagyon ritka. A kulcs persze még ritkább, de ez most másodlagos.
Szóval a közös beszerzésnek nem tárgya a kulcs problémája.
Kereskedelmi vámtarifa itt nem téma. Többször rendeltem ismerôsökkel üzletektôl ennel nagyobb darabszámra az USA-ból. Soha, még csak fel sem merült. Összeghatárt figyel a NAV, a törvényeknek megfelelôen.
Alapbôl 10 darab ilyen termékbôl nem kereskedelmi tétel. Tök mindegy kitôl vesszük.
Nem kifogásokat keresünk a vásárlásra.
Azt mindenki játsza le magában. Nem kell itt megosztani, mert félre visz a lényegrôl.
A lényeg, hogy NOS, tehát tökéletes állapotú Gillette Psycho Tech DE borotvákhoz tudnánk szerintem jó áron jutni most.
Megspórolnánk a drága USA postát - csak 5 USD/ fô lenne.
A NAV sarc tutira belefér 1.37-es szorzóba. Az borotva 68.5 USD + 5 USD posta = 73.5 USD áron lenne max. Magyarországon.
Gyûjtôként tudom, hogy ez korrekt, jó ár.
Ha egyedül vennék egyet, akkor 85 + 1.37 szeres NAV-val kapcsolatos költség sarc + min. 20-on Dolláros posta lenne ugyan ez.
Kb. 136.45 USD. Legoptimálisabb esetben!
Szóval vágyódhatunk eredeti nyitó kulcsos, garantált NOS állapotú USA Tech Psycho-ra. Dupla áron sem fog szembe jönni soha. Ha meg igen, nem adunk érte annyit.