Az a mondat, hogy "az egy tech fej" szerintem nem sokat jelent.
Bár külcsínre nagyban hasonlítanak a különböző gyártmányú tech fejek, azért van különbség köztük.
Bár a birtokomban csak Flat Bottom Tech és az 56 nikkel Tech van, ez a kettő alapján el is hiszem az olvasottakat, miszerint az USA tech és a Canada Tech mások évjárattól függően. Meg az említett kettő is. Az előbbi alaposabb.
Lehet hogy kukacoskodás, de nagyjából annyira érzem az ilyen skatulyázást csúsztatásnak, mint ha mondjuk azt mondanánk hogy 3 -4 féle DE van (TTO, OC, SafetyBar, ScallopedBar), aztán pont. No meg ezek alapján mi van az összes TTO Gillette-tel? Mindre ráfogjuk hogy Tech fejek? (És ha igen, akkor melyik Tech? az 56 nikkel tech szerintem egyáltalán nem alapos)
Persze az alaposságot lehet technikával (nyomással meg szöggel való játék) kompenzálni, de attól hogy két nagyon hasonló készülékből azonos teljesítményt ki lehet szuszakolni, attól az még két különböző készülék marad.
Már bocs a kekeckedésért, de szerintem azért járunk ide, meg azért van mindennek külön topikja, hogy szakmázzunk?