Így van az anyaga különböző. A rozsdamentes acél S verzió alighanem időtállóbb, strapabíróbb darab, ha jól tudom, akkor ez Amerikában készül, talán ez is közrejátszik az árkülönbözetben. A Kínában gyártatott C verzión lehetnek apróbb hibák pl. a króm bevonat miatt és a használat során is érzékenyebb lehet. A tömegük is eltér, az S 105 g ha minden igaz, bár ezt az adatot még a korai fejmegoldásra vonatkozóan találtam, az új egységesített fejformánál talán változott a tömeg is. A C verziónál, ami nekem van, én 96 g-ot mértem.
Nagyon kellemes, igényes kivitelű, rögtön kézre álló, jó súlyelosztású, kezes borotva. Pont azt nyújtja, amit ígérnek: komfortos borotválkozást. A világ legjobb borotvája talán túlzó kijelentés a részükről, hiszen mindenkinek más az elvárása egy borotvával szemben, de nekem mindenképpen ez a kedvencem a jelenlegi készletemből. Bármilyen pengével elmegy, a robosztusabb fej ellenére minden hajlatba simán beférek vele, nem kell óvatoskodni, szinte csukott szemmel használható, bolondbiztos szerszám, amivel minden borotválkozásnál elégedett vagyok. Egy tökéletes mindennapi borotva, ami teszi a dolgát becsülettel.
Ha a C mellett döntesz, akkor érdemes megvenni a három fejjel csomagolt 6-os verziót mégha az közel kétszer annyiba is kerül mint az egyetlen fejjel csomagolt 2-es. A pengéjük viszont átlagos, legalábbis a fekete dobozos, azt nem érdemes külön vásárolni a borotva mellé.