Sziasztok
Tag vagyok, meg fel is tankoltam sok mindennel, de lett egy kis időm, úgy hogy újból kereskedélek, szemezgetek, kérdezek.
1., A fenti mondat arra inspirál, hogy megkérdezzem, hogy nem lehetne egy vegyes, nagyos vegyes olyan csopit létrhozni, ahol
abszolút vegyes dolgokat lehet felvetni, mint ahogy én most itt ?
2.,/A Van egy GEM borotvám, hagyaték, GEM CUTLERY NEW YORK USA felirattal, de sajnos a nyél csavaraozása nem igazán tart a fejben borotválkozás közben. Lehet ezt javítani, javíttatni, vagy rögzítse, ragasszam be ... vagy ? Mi lehet a javítási megoldás ?
Ehhez kapcsolód kérdés: kinek van hasonló és milyen pengét használ benne ?
2/B Van egy egy szerintem GEM klón STAR néven, zárt fésüs.
A 2. kérédések része - van ezekhez valamiféle, igazán ezekbe való penge típus, ami nagyon jól adja ki magát a borotválkozás során ? Nekem most van, de ezek nagyon régiek, a piacon ma kaphatók küzül érdekelne lehetőség.
3., Van egy nyitott fésűs borotvám, semmi felirat vagy egyéb ... azon kívül hogy a fejben gelül van egy 1 szám. Valaki ezzel kapcsolatban
valamit tud mmondani , mi lehet ez ?
4., Van egy zárt fésüs, amiben belül van egy 4 szám. Merkur jel van rajta, de melyik fej lehet ? r89 vagy r41 ? A harmadik kérdéshez hasonló a kérdésem , köszi.
5., Van egy FUture, a felülete egy kissé koszos. Vegyszer használjak vagy fizikai behatással takarítsam ? Mennyire érzékeny a fülete ?
Köszi
Tanto