Zöldboltban még nem vásároltam, de az Extrametál néha WTF kategória tud lenni, nemcsak borotvakésben (pl a főoldalon most látok olyat, hogy "Professzionális élezők Hölgyeknek és Uraknak", szó bennakad, nem is értem miről van szó, mitől nemfüggő ez a termék?), viszont ők az egyik kereskedő akik tényleg tartanak hagyományos borotválkozási cuccokat, szóval ambivalens, örülök neki hogy vannak, mert sokan tudnak ott kezdeni, de néha nagyon látszik a vakrepülés; inkább a készlet, mint a hozzáértés miatt nevezném őket szaküzletnek, de ez van, nincs más.
Nem valamiféle hálából nem piszkálgatnám őket, hanem azért mert ez a meccs megnyerhetetlen: egyrészt nehezen tudunk egy békéltető eljárásban független szakértőt szerezni, másrészt láthatólag tényleg van kereslet olyan borotvakésre, ami 1. új, 2. nem kerül annyiba mint egy márkás, 3. olyan állapotban árulják, hogy laikus azt tudja hinni róla hogy shave ready, 4. nem kell külföldről rendelni. Ilyen más nem nagyon van. Sajnos létező igényt elégítenek ki, akkor is ha utána a vásárló megbánja, de szerintem sok olyan ember van aki nem tudja megúszni ezt a tanulási folyamatot, nincs infója attól milyen egy borotvakés, nem hiszi el hogy ez nem jó, miért ne lenne jó, kés-kés, "orvosi" acélból, stb.