Ne hagyd magad lebeszélni a Prorasoról!!!A pamat bazinagy! Van ekkora arcod?
A szintetikus HJM-re is sokan azt mondják, hogy tökéletes... nem túl igényes a nyele, de környezetkímélő (vagy nem).
Idézetet írta: Malac - 2013. Április 02. - 19:44:03A szintetikus HJM-re is sokan azt mondják, hogy tökéletes... nem túl igényes a nyele, de környezetkímélő (vagy nem).A borzok szerint környezetbarát. Maradjunk ennyiben. :-D Ezek a modern szintetikus pamacsok igen jók! Gyuri! Szerintem rendeld meg ezt a kupacot és ennyi, bevegeztetett. :-D
Vannak igényes nyelűek is:
Gyuri! A listád tökéletes! Nyomjad a gombot, ezekkel a variálókkal meg ne foglalkozz! Mindig lesz, aki jobbat szeretne Neked miközben csak önmagukat akarják megvalósítani
csak ez már nem az az árkategória
Kösz, ha már ennyit szöszöltem a html kóddal, hogy jól jelenjenek meg a képek.
Idézetet írta: SicTransit - 2013. Április 02. - 20:34:00Hát, 17 font az alap, 23, ami jól néz ki. 30% felár, az még nálam belefér, hogy ne okádjam le a pamacsot minden használat előtt.Idézetet írta: HartaiGyuri - 2013. Április 02. - 20:03:25csak ez már nem az az árkategória Szerintem a 98-as Omega nem egy hányingerkeltő pamacs
Hát, 17 font az alap, 23, ami jól néz ki. 30% felár, az még nálam belefér, hogy ne okádjam le a pamacsot minden használat előtt.Idézetet írta: HartaiGyuri - 2013. Április 02. - 20:03:25csak ez már nem az az árkategória