Már megint suttyó paraszt vagyok és utólag mutatkozok be - utólagos engedelmetekkel
De ez nálam mindig így van, hogy először használom, aztán olvasom el a használati utasítást (azaz találom meg a bemutatkozós totyikot).
Szóval Lajos vagyok, 31 éves, nős, Szlovákiában lakom Somorján és javíthatatlan gyűjtő vagyok
Kismillió hobbim van és még kábé ennyi lesz, mivel én az a mindent tudni akaró, mindent kipróbálni akaró tipus vagyok (remélem nem leszek nagyon idegesítő
).
Ahogy már Botond kolléga említette, ketten alapítottunk egy pipás fórumot, ami kis idővel szinte egy életmód fórummá alakult, annyi minden marhaságról irogatunk
Ebből lejött, hogy pipázok és szivarozok (és persze pipát gyűjtök...), mivel ezzel kezdődött nálam egy új életmód, ahol a jelenlegi rohanó világból kiszakítom magam, és elszívok egy pipát, amit élvezettel szívok, mert szeretem, és nem mert hajt a függőség, szintén fontos, hogy ugye egy egy órás pipázás rövidnek számít, tehát az ember kicsit lelassul, relaxál... hmmm
Na és ebbe az életstílusba nagyon is belepasszolt a hagyományos borotválkozás, mivel ez is egy ilyen, mondhatni hagyományőrző dolog, az ember megadja a módját a dolgoknak. Kigondolja, milyen naphoz milyen illat illik, melyik borotvát veszi elő... és persze a fogyasztói társadalom árával szemben úszunk, mert mi nem akarjuk megvenni a sűritett habot, 3 másodperc alatt feltolni a pofadeszkánkra aztán egyszer lehúzni az ezerpengés műanyagborotvával, aztán eldobni, hanem gondosan kikeverjük a saját habunkat, stb stb... megintcsak egy picit magunkkal törődünk, és nem rohanunk.
No és persze ezek a férfidolgok együtt járnak, így persze "késbuzi" is vagyok, azokat is gyűjtöm, bár csak kicsiben...
Nemutolsósorban a legrégibb hobbim a szukkulensek és kaktuszok nevelgetése (immáron cca 10+ éve) és utolsósorban itt van még az akvarisztika, ami a legújabb hobbim
Úgyhogy röviden ennyi vagyok, bővebben egyelőre nem írok, mert betelik az új tárhelyetek
Remélem jókat társalgunk majd itt