Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 628227 alkalommal)

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #360 Dátum: 2011. Július 31. - 16:04:40 »
Én is abbahagytam  ;D
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Brien

• Törzstag
« Válasz #361 Dátum: 2011. Július 31. - 21:07:37 »
Én meg most akarom elkezdeni!  :P
Ne gondolkodj!
Ha gondolkodtál ne mond el!
Ha elmondtad ne írd le!
Ha leírtad ne írd alá!
Ha aláirtad.......Ne csodálkozz!!

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #362 Dátum: 2011. Július 31. - 21:18:13 »
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Brien

• Törzstag
« Válasz #363 Dátum: 2011. Július 31. - 21:22:06 »
Már megvan Botond, köszi! :sör:
Ne gondolkodj!
Ha gondolkodtál ne mond el!
Ha elmondtad ne írd le!
Ha leírtad ne írd alá!
Ha aláirtad.......Ne csodálkozz!!

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #364 Dátum: 2011. Július 31. - 21:27:03 »
Persze, persze... alszom!  ;)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #365 Dátum: 2011. Augusztus 01. - 07:34:59 »
Én meg most akarom elkezdeni!  :P

Én is abbahagytam és jól tettem :fetreng:
Nagy a kísértés, mert annyira szépek a pipák és olyan hangulatos a dohányzás, csak ne lenne pont ez a trükkje....vonzó, de halálos

ui.:csak egy megjegyzés, nem vitaindító :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #366 Dátum: 2011. Augusztus 01. - 12:44:08 »
Üdvözletem Uraim,

Off a téma,de aki Sopronból vagy annak közeléből van itt,írjon már rám PÜ-ben!

Köszönettel:

Bubu
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #367 Dátum: 2011. Augusztus 08. - 21:00:39 »
Kedves Mindenki!

Nagyon megörültem mikor megkaptam ennek a fórumnak a címét, ugyanis mostanában kezdett el érdekelni ez a klasszikus borotválkozás témakör.
Első lépésben nagybátyámnál figyeltem fel a dologra, aki ebayen vadászott régi DE borotvákra, majd nagyapámmal jött szóba a téma, bár ott inkább a késes megoldásról volt szó.
Természetesen én is végigpróbáltam eddig a sima eldobhatós borotvától a patronosig (mach3, fusion) az elektromoson át mindent, de sosem voltam elégedett, mindig volt valami baj
ezekkel (eldobhatóssal rendszerint szétkaszaboltam magam, drága patronosokba rettenet árban mozogtak az új fejek, elektromos pedig foltokban meghagyta a szőrt, cserébe durván kicsinálta a bőrömet). Most a 22. születésnapomra a barátnőm vett egy EJ DE borotvát, és innentől nem volt megállás, próbálgatok szépen sorban mindent, természetesen elsőre bénázok, de majdcsak belejövök :). Ezért is örültem mikor megtaláltam ezt a fórumot, mert kapásból olyan tippeket kaptam szappan- illetve pengevásárlásra, amik azért jó pár kellemetlen (és értelmetlen pénzköltési) helyzettől mentettek meg. Azon viszont hogy ennek a dolognak ekkora érdeklődő rétege van Magyarországon, őszintén meglepődtem, és külön öröm hogy ilyen segítőkész itt mindenki :)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #368 Dátum: 2011. Augusztus 08. - 21:41:10 »
Azon viszont hogy ennek a dolognak ekkora érdeklődő rétege van Magyarországon, őszintén meglepődtem...
Úgy érted pár száz ember a (majdnem) 10.000.000-ból?  ;)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #369 Dátum: 2011. Augusztus 08. - 21:42:35 »
Zsiráf, üdvözöllek a fórumunkon, érezd jól magad! Gratulálok a kedves Barátnődhöz, aki elindított a "lejtőn"! Biztos bele fogsz jönni és élvezni fogod a "szertartást".
 :sör:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #370 Dátum: 2011. Augusztus 08. - 21:44:09 »
A kispad kommentelői rétegére gondoltam elsősorban, de az a pár száz sem olyan kevés ám ha belegondolsz hogy a hölgyek azért kevésbé érintettek a témában, csak úgy mint a gyerekek, így az a 10.000.000 már nem is 10.000.000 :)

Vannak olyan dolgok amik itthon még kevesebb embert foglalkoztatnak, ezt is ilyennek gondoltam, de látom hogy nem így van.

fonthunter: Élvezni most is élvezem, alig várom minden reggel a borotválkozást, azért ez eddig nem így volt :D

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #371 Dátum: 2011. Augusztus 09. - 07:00:10 »
Vannak olyan dolgok amik itthon még kevesebb embert foglalkoztatnak, ezt is ilyennek gondoltam, de látom hogy nem így van.
Hát azért nem kell hűde nagyra sem gondolni. A keménymag 50 főnél kisebb szerintem itt, és akiket ez úgy érdekel, nem hiszem, h 1000-nél többen vannak.  :borosta: (Hasonlítsuk akkor ezt össze mondjuk a "szeretem a cseh söröket" klubbal...)

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #372 Dátum: 2011. Augusztus 09. - 09:31:49 »
De pesszimisták vagytok. Szerintem a legnagyobb "felhasználói bázis" nem internetezik, ahhoz képest ez az 50 fős keménymag is jó szerintem.

Legalábbis mikor nagyapámmal elkezdtünk beszélni erről a dologról, láttam rajta hogy örömmel mesél róla, és ő se eldobhatóssal nyomja, sőt, az ő korosztályából állítása szerint nem is nagyon van aki ne klasszikus DE-t vagy kést használna(nem hinném hogy csak azért mert vidéken lakok). Ezen kívül azért lehet itthon boltban kapni egy csomó mindent, ha nem lenne rá igény akkor nem lehetne, márpedig biztos nem ötven ember kedvéért vannak országos bolthálózatokban cuccok (még ha nem is akkora választék, vagy legjobb minőség, de van.).

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #373 Dátum: 2011. Augusztus 09. - 13:03:09 »
igazad van, én is már 15 éve kést használtam mire ráleltem erre az oldalra.
Érmihályfalván legalább 5 személyről tudok aki késsel borotválkozik, abból csak 2 aktiv itt a fórumon

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #374 Dátum: 2011. Augusztus 10. - 21:41:55 »
Kifejezetten nem egy pesszimista ember vagyok. És hidd el, mi örülünk, ha még akár egyetlen egy ember is csatlakozik a "klubhoz"...
De pesszimisták vagytok. Szerintem a legnagyobb "felhasználói bázis" nem internetezik, ahhoz képest ez az 50 fős keménymag is jó szerintem.

Legalábbis mikor nagyapámmal elkezdtünk beszélni erről a dologról, láttam rajta hogy örömmel mesél róla, és ő se eldobhatóssal nyomja, sőt, az ő korosztályából állítása szerint nem is nagyon van aki ne klasszikus DE-t vagy kést használna(nem hinném hogy csak azért mert vidéken lakok). Ezen kívül azért lehet itthon boltban kapni egy csomó mindent, ha nem lenne rá igény akkor nem lehetne, márpedig biztos nem ötven ember kedvéért vannak országos bolthálózatokban cuccok (még ha nem is akkora választék, vagy legjobb minőség, de van.).

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici