Kedves Mindenki!
Nagyon megörültem mikor megkaptam ennek a fórumnak a címét, ugyanis mostanában kezdett el érdekelni ez a klasszikus borotválkozás témakör.
Első lépésben nagybátyámnál figyeltem fel a dologra, aki ebayen vadászott régi DE borotvákra, majd nagyapámmal jött szóba a téma, bár ott inkább a késes megoldásról volt szó.
Természetesen én is végigpróbáltam eddig a sima eldobhatós borotvától a patronosig (mach3, fusion) az elektromoson át mindent, de sosem voltam elégedett, mindig volt valami baj
ezekkel (eldobhatóssal rendszerint szétkaszaboltam magam, drága patronosokba rettenet árban mozogtak az új fejek, elektromos pedig foltokban meghagyta a szőrt, cserébe durván kicsinálta a bőrömet). Most a 22. születésnapomra a barátnőm vett egy EJ DE borotvát, és innentől nem volt megállás, próbálgatok szépen sorban mindent, természetesen elsőre bénázok, de majdcsak belejövök
. Ezért is örültem mikor megtaláltam ezt a fórumot, mert kapásból olyan tippeket kaptam szappan- illetve pengevásárlásra, amik azért jó pár kellemetlen (és értelmetlen pénzköltési) helyzettől mentettek meg. Azon viszont hogy ennek a dolognak ekkora érdeklődő rétege van Magyarországon, őszintén meglepődtem, és külön öröm hogy ilyen segítőkész itt mindenki