Tisztelt uraim, ti is legyetek üdvözölve!
Töténetem "röviden" a következő: Egy vérvörös októberi nap (nyak) után amit egy reluxával okoztam (nem először) magamnak, megelégeltem az inkvizíciót megszégyenítő borotválkozási technikát és a mosdó rendszeres szétverését az eltömődött borotva miatt. Eleinte csak egy hatásos AS-et kerestem ami eltünteti az operációk nyomait, de rájöttem így a 3. X-en túl (többek közt ennek a fórumnak az olvasása során), hogy a problémát a borotválkozási kultúra és technikai tudás súlyos hiányossága okozza. Először előkapartam a szekrény mélyéről talán tíz éve vásárolt Wilkinson Classic-ot, és most már ott tartok, hogy van egy HJM pamacsom amivel cotag leírásának köszönhetően már valami hab félét is tudok csiholni egy wilki szappanból, illetve a héten vettem egy Mühle R89-est és nincs egy órája, hogy kikeverték longball pre shave krémjét. Köszönöm minden fórumozónak, hogy megosztotta tapasztalatait és ezzel utálatos önkízás helyett most már várva várt alkalom a borotválkozás, hogy kipróbálhassak egy új pengét, szappant, balmot, technikát...akár minden nap.