Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 629627 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #765 Dátum: 2012. Július 30. - 17:14:52 »
Szevasz, ígérem egyre durvább lesz a "betegség". :sör:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #766 Dátum: 2012. Július 30. - 17:25:00 »
Üdv a fórumunkon Laci! Érezd köztünk jól magad!
 :sör:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #767 Dátum: 2012. Július 30. - 17:37:52 »
Huh, még jó, hogy nem az újságosnál vetted meg a fórum írásait, mer' akkor valaki kicsit átkqrt volna...  :fetreng:

UI: Üdv a fórumon, és hát igen, itt a legtöbben bevallottan (elme)betegek.  :crazy:

Neten találtam a fórumotokra,és írásaitok ötleteket,és erőt adott a kitartáshoz...
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #768 Dátum: 2012. Július 31. - 19:22:51 »
Köszönöm Uraim!

SicTransit, nem is rossz ötlet...   :idea:  kíváncsi vagyok mikor jönnek rá a lapok,hogy a témáról megannyi sort lehetne írni.

Huh, még jó, hogy nem az újságosnál vetted meg a fórum írásait, mer' akkor valaki kicsit átkqrt volna...  :fetreng:

UI: Üdv a fórumon, és hát igen, itt a legtöbben bevallottan (elme)betegek.  :crazy:

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #769 Dátum: 2012. Július 31. - 22:25:53 »
Seventy, jó szórakozást!  :borz1:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #770 Dátum: 2012. Július 31. - 23:50:57 »
Köszönöm Uraim!
SicTransit, nem is rossz ötlet...   :idea:  kíváncsi vagyok mikor jönnek rá a lapok,hogy a témáról megannyi sort lehetne írni.

Üdv a fórumon!
A lapterjesztők/kiadók lassan éheznek, úgyhogy szerintem nincs rá sok esély, hogy a borotválkozás témakör, nyomtatott formában is teret nyerjen... (lehet szívesen elolvasnád, de azért nem vennéd meg ugye?)

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #771 Dátum: 2012. Augusztus 01. - 15:55:05 »
Szia Penge!
Nem a lapterjesztés/szerkesztés a szakmám,így nem ismerem az eladott példányszámokat :(
A bulvár mentes építő jellegű,pozitív szemléletű lapokat viszont szívesen olvasom/veszem.
...viszont ha lenne ilyen lap akkor sem fordítanék hátat a fórumotoknak
 :borz2:

Üdv a fórumon!
A lapterjesztők/kiadók lassan éheznek, úgyhogy szerintem nincs rá sok esély, hogy a borotválkozás témakör, nyomtatott formában is teret nyerjen... (lehet szívesen elolvasnád, de azért nem vennéd meg ugye?)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #772 Dátum: 2012. Augusztus 01. - 20:12:44 »
Hát ez az. Én foglalkoztam lapszerkesztéssel, lapkiadással, lapterjesztéssel. Vezettem kiadókat Reform Rt., Burda, MédiaPol, és terjesztőket ABCPress, Hungaropress, de igaza van Pengénknek, ma már nem vágnék bele. Ráadásul a hirdetés piac, ami eltarthatná a lapokat eléggé "irányított" és nem ad biztonságot az életben maradáshoz.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #773 Dátum: 2012. Augusztus 01. - 20:43:05 »
Én azokra a hirdető cégekre gondoltam, amelyek képesek eltartani egy lapot.  :crazy:  ...és ezek nem a maffia, hanem a politika kezében vannak.  ;)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #774 Dátum: 2012. Augusztus 01. - 21:17:41 »
Jól feladtam a labdát mi?  :fetreng:

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #775 Dátum: 2012. Augusztus 01. - 21:28:12 »
Hát ez az. Én foglalkoztam lapszerkesztéssel, lapkiadással, lapterjesztéssel...

Kezdőként jól belenyúltam a témába ...  :)

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #776 Dátum: 2012. Augusztus 01. - 21:35:14 »

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #777 Dátum: 2012. Augusztus 03. - 07:29:42 »
Kezdőként jól belenyúltam a témába ...  :)

Nyugi, lesz ez még igysem  :fetreng:

Nem elérhető 07aaron

• Új tag
  • *
« Válasz #778 Dátum: 2012. Augusztus 14. - 22:11:22 »
Sziasztok!

07aaron vagyok és bemutatkozom az erre kialakított topikban...

24 éves fiatalember vagyok, fehér bőr plusz vörösesbarna arcszőrzet, mindez kamaszkorban pattanásokkal megtoldva. A történet nagyapám DE készülékével indult (Tabula Rasa Huszár, Wilkinson betét), Nivea hab és aftershave mellett. Volt néha egy-egy kis pontszerű vágás, de amúgy semmi különös. A bőröm nem szerette a dolgot, gyulladt pattanások, pirosodás, szóval minden ami kell.
Hamarosan elektromosra váltottam, Philips Philishave 6849 Easyshave. A hab elmaradt, a szesz maradt. Az elmúlt ~8 év nagy részében ezzel szenvedtem. Újabban az aftershave-et is elhagytam, most már csak hideg vizet használok (sokkal jobb, a szesz irritált, főleg a nyakamon, kamaszkor után is mitesszereket okozott).
Időközben rövid ideig használtam valami cserélhető fejes Gillette-et, balzsamozó betéttel és aftershave-vel, ez mind egy iskolai promóciós csomagban volt.

És végül vettem egy kést:
http://www.zoldbolt.hu/energiatakarekos-termekek/manualis/solingen-merkur-borotvakes-b.html. Aztán csodálkoztam, hogy miért életlen, mígnem valahol ezen a fórumon olvastam, hogy ezeket bizony így árulják. Hát egyelőre ennyi.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #779 Dátum: 2012. Augusztus 14. - 22:17:25 »
Nagyon kedves tőled, hogy ebben a szálban kezded!  :sör:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici