Sziasztok!
07aaron vagyok és bemutatkozom az erre kialakított topikban...
24 éves fiatalember vagyok, fehér bőr plusz vörösesbarna arcszőrzet, mindez kamaszkorban pattanásokkal megtoldva. A történet nagyapám DE készülékével indult (Tabula Rasa Huszár, Wilkinson betét), Nivea hab és aftershave mellett. Volt néha egy-egy kis pontszerű vágás, de amúgy semmi különös. A bőröm nem szerette a dolgot, gyulladt pattanások, pirosodás, szóval minden ami kell.
Hamarosan elektromosra váltottam, Philips Philishave 6849 Easyshave. A hab elmaradt, a szesz maradt. Az elmúlt ~8 év nagy részében ezzel szenvedtem. Újabban az aftershave-et is elhagytam, most már csak hideg vizet használok (sokkal jobb, a szesz irritált, főleg a nyakamon, kamaszkor után is mitesszereket okozott).
Időközben rövid ideig használtam valami cserélhető fejes Gillette-et, balzsamozó betéttel és aftershave-vel, ez mind egy iskolai promóciós csomagban volt.
És végül vettem egy kést:
http://www.zoldbolt.hu/energiatakarekos-termekek/manualis/solingen-merkur-borotvakes-b.html. Aztán csodálkoztam, hogy miért életlen, mígnem valahol ezen a fórumon olvastam, hogy ezeket bizony így árulják. Hát egyelőre ennyi.