Közösség > Te mit használsz? (Afféle bemutatkozás...)

atteeharp

(1/33) > >>

SicTransit:

--- Idézetet írta: atteeharp - 2016. December 31. - 20:30:10 ---Skacok, lehet kérni saját topikot ide:
http://borotvaforum.hu/index.php?board=22.0

Amúgy miért nem ír senki? Vagy a másik csoportba, a Gyűjtemények-be?

--- Idézet vége ---

atteeharp:
Köszönöm szépen a lehetőséget és a saját topikot, bevezetőül arról írnék, hogy miért is kértem.
Ez az egész topik csoport elég elhanyagolt, noha én szívesen olvasnék más tollából, akár arról hogy az adott új cucc hogy vált be, akár arról hogy hogyan jutott odáig.
Persze van aki közlékenyebb, van aki kifejti egyes véleményéd különböző topikokban, van aki meg idő/kedv hiján megtartja magának a véleményét.
Az utóbbi idők R41-ezése "felszólalásra" késztetett, mert azt gondolom, hogy bőven izgalmasabb terület a hardver, mintsem hogy ki lehetne pipálni egy L6-tal meg egy R41-gyel a wetshaving utazást, de úgy döntöttem, az ez ellen ágálásomat igyekszem ebbe a topikba tömöríteni, ezzel is kevesebb teret adva a mindenféle (utóbbi időben megfigyelhető) konfliktusoknak. Ez azért kicsit ellentmondás, mert azért gondoltam írni erről-arról, hogy a fórumról ne süssön, hogy van az R41 az egyedüli távlati cél egy frissen érkező számára, de ha majd nagyon nem bírom magamban tartani a tiltakozást más topikokban, majd átlinkelek R41-hez kapcsolódó itteni véleményezést, aztán jónapot.

Privát üzenet formájában előfordult már nem egyszer, hogy más a véleményemre volt kíváncsi. Arra gondoltam, hogy mivel ilyenkor elég hosszan ki szoktam fejteni az álláspontom, hátha tényleg érdekes másnak is, mit gondolok bizonyos dolgokról.

Amikor ide kerültem, nem tudtam, hogy ennyire magába fog szippantani ez az egész őrület. A szűk elmúlt 2 év alatt elég sokféle hardware járt a kezemben, úgyhogy talán lesz miről írni :crazy:
Hogy mennyire lesz blog-szerű és érdekes, majd kiderül.
Addig is itt az első fórumos hozzászólásom, bemutatkozásom.
http://borotvaforum.hu/index.php?topic=43.msg138414#msg138414

Kedvcsináló illusztrációnak meg álljon itt az idei első SOTD-em:#welcome

Narakh:
Aztán nehogy celeb váljon itt belőled. :wiggle:

GPF:
Ez az idei első nekem kicsit olyan érzés, mint öltönyhöz tornacipő vagy bélszínhez zöldborsó főzelék :)

Az a remek hardware nem érdemel jobb szoftokat?

Vagy épp ez a kontraszt tetszik benne?

atteeharp:
Lehet hogy "bizonyítvány-magyarázás", de nem az ára alapján szoktam cuccot választani. Gondolom ha pl Proraso lenne a képen, akkor zöld-ide-vagy-oda, nem borsófőzelékeznél. Bár Proraso-ból csak zöld szappanom volt, két használat után igyekeztem megválni tőle, annyira nem jött be. Ugyanígy voltam a Figaro mandulással.
A DerbyLux nekem kedvencem mindkét fronton. Ráadásul már kivonták a forgalomból mindkettőt, ezért az AS "ünnepi alkalmakkor" kerül elő általában.
(Másodikra majd szépítek  ;) )

Az tény, hogy vasra szívesebben költök, lehet, hogy pusztány ennyi a kontraszt.Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése