Óravásárlási tanácsot kérnék: szükségem lenne egy sokat kibíró, napi szinten hordott órára. Bringázom, tornázok, rohanok helyekre, nem vigyázok rá, 100% hogy odaütődik valaminek, amit ideális esetben ki kell bírnia (temettem már ezen okból berepedt üvegű Skagent, stb).Ami fontos: rádiójellel szinkronizált idő, analóg mutatók, nem túl nagy méret és súly (műanyag előny), esőt/izzadságot bírnia kell (tehár bőrszíj kizárva, de nem búvárkodok vele).Ami kevésbé fontos, de jó lenne: fehér vagy világos számlap, napelemmel töltés (vagy más, elem nélküli áramforrás), számlap világítás.Max €300-at költenék rá, és szeretném ha tíz évet kibírna, és megbízhatóan működne. Ha nem találok jobbat, akkor valami Casio lesz, plhttps://www.amazon.de/dp/B007421B3W/Az is segít hogy milyen márkákat nézzek.
milyen érvekkel beszélnétek le a konkrét példányról? Longines
Kösz, ezt a márkát nem ismertem, de sajnos sok review szerint pár év alatt minőségi problémák jelentkeznek (párásodás, ebből eredő hibák).
Idézetet írta: kezdőmókus - 2019. Február 20. - 11:28:14Kösz, ezt a márkát nem ismertem, de sajnos sok review szerint pár év alatt minőségi problémák jelentkeznek (párásodás, ebből eredő hibák).Azt nem írtad, hogy ilyen ne legyen!
szeretném ha tíz évet kibírna, és megbízhatóan működne.