Baja nem lesz, de arra készülj fel, hogy hétfőre lemerül. Ez automata, folyamatosan kell hordani, különben megáll. Az ebben található szerkezet max 42 óra járástartalékkal rendelkezik, vagyis, ha Pénteken leveszed és félrerakod a polcra, akkor az Hétfőig természetesen meg fog állni. Ha az nem zavar, hogy mindig újra be kell lőnöd a pontos időt, akkor jó. De baja nem lesz ettől. Annyit, még kalkulálj ezzel az automata szerkezettel, hogy vele foglalkozni kell. Ez azt jelenti, hogy 5-6 évente el kell vinned óráshoz (ez kb 15-50 ezer Ft között mozog), aki szépen megtisztítja a belső szerkezetet, újraolajozza őket. Ha nem csináld meg, akkor nem lesz örök élet ez az óra és a pontosságából illetve a járástartalékából is veszíteni fog. Lévén, hogy automata, arra is ügyelj, hogy lehetőség szerint ne ebben hasogasd a fát, meg ne boxolj benne, mert szétcseszi az óra szerkezetét az ilyen erőhatás. Sőt, én javaslom, hogy a kerékpározást is kerüld, főleg, ha extrémben nyomod. Nekem csak automata órám van, én vigyázok rájuk mint a hímes tojásra. Itt Budapesten szoktam Bubi kerékpárt használni, de olyankor leveszem a kezemről, mert szétrázza az órát.