Minden, ami hagyományos borotválkozás > Biztonsági (DE) borotva
Felújítás, tisztítás, javítás, fertőtlenítés
viktor.co.jp:
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Ultrahangos tisztító gépben mennyi ideig erdemes/szükséges hagyni a borotvat? :fejtor: :crazy:
romsitsa:
Attól függ milyen vegyszert használsz és mit szeretnél leszedni. Alapesetben, amíg tiszta nem lesz a borotva, rosszabb esetben, amíg el nem kezdi marni a cucc a bevonatot.
kezdőmókus:
Hosszas tanakodás én is vettem egy ultrahangos tisztítót (Vevor 2l).
A kérdésem az hogy milyen tisztítófolyadékot javasoltok, szappanmaradványok eltávolítására acél, alu, és esetleg műanyag borotvákról.
Egy protézisekhez való folyadékot találtam ami mindezt tudja (https://ultraschall-welt.de/reinigungskonzentrate/emag/115/em-070-dentalreiniger/alternativ-produkt-em-060-prothetik-reiniger), de kíváncsi vagyok kinek mi vált be. Ha elkerülhető nem vennék 5L-t csak kisebbet, kivéve ha többcélú a folyadék.
Rotbart:
Mosogatószeres víz? Ingyen van, kipróbálod, aztán kiderül, működik-e.
romsitsa:
Napi használat okozta szennyeződést akarsz leszedni vagy évtizedek alatt belerohadt dolgokat? Az elsőre elég a mosogatószeres víz és egy fogkefe. A másodikra jó lehet az ultrahangos tisztító, kezdetnek szintén víz/mosogatószer kombinációval. A tisztítószerekkel az a gond, hogy a gép felerősíti a hatásukat, az acél elszíneződhet, az alut simán megmarja, műanyag bemattulhat, általánosan bevált receptet még nem találtam. Vízkőre jó a sima ecetes áztatás/piszkálás is, csak sűrűn rá kell nézni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése