Remélem, így megtekinthetőek lesznek a fotók:
http://ladyshaving.blogspot.hu/A mosdónk és polcunk főszerepben
Nagy öröm ért tegnap: megkaptam a Páromtól életem első DE borotváját, hozzá csodás sörte pamacsot és finom krémet.
Paraméterek: Mühle Nr. R 89 Rosegold, egyedi kézi készítésű, szaru nyelű, sörte borotvaecset, Geo F Trumper Almond Soft Shaving Cream és Edwin Jagger borotvaállvány. Egy kész csoda számomra! El is kezdtem tegnap gyakorolni, de természetesen a párom segített, hogy ne vagdossam össze a lábam.
És ha belegondolok, milyen csodás tárgyak díszítik fürdőszobánkat, minden egyes pillantásra öröm tölt el, amikor bemegyek. Talán picit hozzá is járultam, hiszen Kedvesem gyűjteményének indulásában nekem is van pöttöm részem, hiszen '13 karácsonyára kapott tőlem egy Edwin Jagger 3pc Briarwood Set-et. Azóta gyűlnek a szépségek a mosdón, polcokon, most meg már én is csatlakoztam, így családi borotvafórumozást ígérhetek
Mivel ő tabletről nehezen tölt föl képeket, majd nálam megnézhetitek, de remélem, hozzászól eme bejegyzéshez és akkor vele társaloghattok, hogy ne egy teljesen kezdő női hölggyel kelljen kommunikálni