Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87705 alkalommal)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #150 Dátum: 2012. Szeptember 26. - 23:27:43 »
Az jó hír, hogy ezek szerint nem feltétlenül én vagyok totál béna, annak viszont nem örülök, hogy ilyen különbségek lehetnek, ennyit kell tesztelni.
Az rendben van, hogy az egyik egy kicsit jobban teljesít, a másik gyengébben, de itt óriási szakadékok tátonganak...
Na, még meglátom, mi lesz. Kicsit még játszom a cuccal...

Ahogy nézem a C&E könnyen beszerezhető és az oldaluk is igényes.

Köszi nektek!

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #151 Dátum: 2012. Szeptember 26. - 23:54:58 »
Valószínűleg ez a "szakadék" magyarázható és sok múlik az adott terület hálózati vízében oldott ásványi anyagok összetételén és mennyiségén. Van olyan kemény víz, ahol majdnem mindegy, hogy milyen szappan, nem fog habzani rendesen, az említett "trutyi" meg a szappan-kálcium csapadéktól lehet. Azt a jelenséget én is ismerem és tényleg zavaró. Ha a hab konkrétan megszárad idő előtt, az pedig a helység páratartalmán és légmozgásán múlik, tehát asszonnyal a fürdőszobában hajszárítás közben, szintén esélytelen a művelet, a másik oldalról egy rendesen penészedő fürdőszobában nyilván erre nem panaszkodik senki. Minderre van/lenne  megoldás, de ezek azok a gyönyörűen szép hosszú anyagok az Ingredientsben, amit meg ugyebár nem látunk szívesen...

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #152 Dátum: 2012. Szeptember 27. - 06:16:04 »
Nekem van két GFT szappanom, és azt tapasztalom, hogy azok közt is nagy a különbség. A mandulásból úgy kell kikönyörögni a habot, a rózsás meg már akkor habzik, mikor meglátja a pamacsot, idejekorán száradni viszont nem szárad egyik sem. Eddig azt hittem, bennem van a hiba, de most kicsit nyugodtabb vagyok. Az én esetemben nem tudom, mekkora szerepe van a víz minőségének/keménységének, hisz' mindig ugyanott használom, tehát a változó tényező maga a szappan.  :-\
Gregg: melyik van Neked?
... talán talán, talán nem ...

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #153 Dátum: 2012. Szeptember 27. - 07:58:27 »
Penge - Budapest, III. kerület, csekély légmozgás(nincs ablak, nyitott ajtó), alacsony páratartalom.

Spiska - Nekem pedig a LIMES van.

Értem én, hogy Anglia éghajlati/egyéb körülményeire lett kifejlesztve, de azért továbbra is az a véleményem, hogy egy borotvaszappan azért nem űrtechnika. Elvárnám tőle, lévén prémium kategóriás termékről van szó, hogy bárhol a világon, bármilyen bőrtípuson működjön legalább 80%-osan.

Köszi nektek, szép napot!

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #154 Dátum: 2012. Szeptember 28. - 08:01:31 »
Gregg, tökéletesen igazad van, az elvárást illetően, ugyanakkor néhány Trumper termékről sokunknál kiderült, hogy csak az ára prémium, a működése nem. Rossznak nem mondanám, de ár - érték arányt figyelembe véve bizony az utolsók között mozog.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #155 Dátum: 2012. Szeptember 28. - 08:24:13 »
Szépen vagyunk.  :borosta:
Legalább az kiderült, hogy van reményem a sikeres szappannal való borotválkozásra. A vicc az, hogy a tanulási szakaszban ki akartam zárni minél több hátráltató tényezőt. Gondoltam, egy ilyen nagy múltú...blablabla...

Köszi, most már tényleg nyugodt vagyok. :)

Nem elérhető kiro

• Tag
« Válasz #156 Dátum: 2012. Október 21. - 19:20:56 »
En is hozzaszolnek mar, meghozza a limes kremmel kapcsolatban. Nem tudom ki probalta mar, meg azt sem, hogy a tobbi T. kremmel is ez e a helyzet. De ez valami rettenet! Az illata Ok, szep kemeny sima habot tudok belole csinalni egy szampillantas alatt, de rosszabb borotvalkozni vele mintha csak tusfordot hasznalnek. Akad-ugral a borotva az arcomon, es szinte azonnal kiszarad, semmit nem sikosit. Egyik masik mrkaju kremnel-szappannal nem tapasztaltam meg ilyet, mondjuk T.-bol csak ezt az egy kremet probaltam.

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #157 Dátum: 2012. Október 21. - 19:34:52 »
Én Törölt Felhasználó szőrtárstól vásárlott mandulás krémről tudok nyilatkozni, nekem bejön. Nem szárad gyorsabban mint bármi más, kellően párnás, jól síkosít, az illata meg egyenesen fenomenális. Azt a következtetést tudom levonni az eddigi hozzászólásokból, hogy nem valami egyenletes a Trumper's termékek minősége. Amikhez eddig szerencsém volt, egy kivétellel mind bejött. Az az egy a mandulás szappan. Na abból nem lehet sebtiben habot kreálni. Többnyire csak akkor veszem elő, amikor eleve zen állapotban kezdek neki a beretválkozásnak.
Valakinek esetleg van tapasztalata az ibolyás szappannal? Tervezem egy beszerzését, de nem tudom, mellé nyúlok-e.
... talán talán, talán nem ...

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #158 Dátum: 2012. Október 21. - 19:43:52 »
Én Trumper szantál krémet használok, és maximálisan elégedett vagyok vele. Teljesen mindegy, hogy borz vagy sörte pamaccsal keverem a habot, egyszerűen fenomenális mennyiségű és minőségű habot sikerül kutyulni minimális krém használatával is.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #159 Dátum: 2012. Október 21. - 19:51:55 »
Trumper szantál krémet is szoktam használni, teljesen jól működik.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető kiro

• Tag
« Válasz #160 Dátum: 2012. Október 21. - 20:18:08 »
Eucris szappanom van, es azzal elegedett vagyok, bar korantsem lehet belole olyan jo allagu habot csinalni, mint krembol, valamivel lagyabb, viszont hibatlanul csuszik rajta a borotva, nem szarad, es hibatlan eredmenyt lehet vele produkalni.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #161 Dátum: 2012. Október 21. - 20:49:58 »
Érdekes, h pont a szappant tartod lágyabbnak. Az én tapasztalatom szerint sokkal "keményebb" habot tudok csinálni szappanból. Persze itt a keményszappanokra gondolok.

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #162 Dátum: 2012. Október 23. - 07:56:37 »
Nagyban függ a hab minősége a habképző anyag mennyiségétől. Krémből kinyomsz másfél- két centinyit, nincs az az ócska krém amiből viszonylag jó habot ne készíthetnél. Szappanból ugyanennyi anyag pamacsba viteléhez, elő kell áztatni a szappant, és szorgalmasan cirógatni a pamaccsal, különben kevés a habképző a pamacsban, gyenge lesz a hab. Úgy gondolom.
Novaculum habeo.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #163 Dátum: 2012. November 05. - 18:56:23 »
Van a Trumper-nek 2 nem igazán ismert szappanja,az egyik az Oxford Blue, a másik pedig az Officer and Gentleman.

http://www.trumpers.com/shop_detail.cfm

Van valakinek esetleg tapasztalata velük?Márcsak azért is kérdezem,mert a neten található rewiew-k is elég ritkák és szűkszavúak.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici