Üdv, Urak!
Tanácsot kérnék a márkát nálam jobban ismerőktől. Először tavaly decemberben próbáltam Trumper ibolya illatú krémet, de akkor nem igazán jött be - bár elég jó habot adott, valahogy nem ment vele könnyen a borotválkozás. Akkor csalódottan félre is tettem. Most májusban viszont újra elővettem, és meglepve tapasztaltam, hogy ennyi kihagyás után mennyire jó, úgyis mondhatnám, a legjobb: remek habot adott, és a többi krémhez viszonyítva a legjobb siklást biztosítja a pengének - igaz, el kell ismernem, hogy bizonyos pengékkel mintha nem lenne teljesen "kompatibilis", de az általam kedveltekhez (BIC, Personna, zöld Astra) nagyszerű. Ennek megfelelően most ezt is használom a legtöbbször.
A problémám viszont az vele, hogy, főleg nyáron, elég zsírosnak érzem. Nekem egyébként is zsíros a bőröm, így, bár nem vészesen zavaró, de azért nem is a legkellemesebb a szituáció. Kérdésem, hogy akik próbálták már a szappant (és most elsősorban az ibolya szappanra gondolok), azzal kapcsolatban mi volt a tapasztalatuk: az abból képzett hab hasonlóan zsíros, mint a krém, vagy a szappannal azért jobb a helyzet? Vagy esetleg van különbség illatok szerint is (más illat kevésbé zsírosabb)? Kezd lassan kifogyni a krém, és ettől is függően választanám a következő adagot.
Előre is nagyon köszönöm, üdv,
Pjotr