Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87702 alkalommal)

Nem elérhető Janko125

• Törzstag
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #180 Dátum: 2013. Március 26. - 20:24:19 »
A GFT borotva krémről van esetleg valakinek tapasztalata, illat ismeret esetleg?

Nem elérhető Janko125

• Törzstag
« Válasz #181 Dátum: 2013. Március 26. - 20:38:54 »
Köszi akkor lehet próbára teszem!

Apropó nem kell még utalnom?  ;)

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #182 Dátum: 2013. Március 26. - 21:14:33 »
Nekem kókuszolajos volt.
Az illata tetszett. Könnyen ad jó, dús habot!
Csak nagyon kellett figyelnem, hogy nem szappant használok, mert igen könnyű belőle a pamaccsal 4-5-szörös adagot felvenni! :D

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #183 Dátum: 2013. Március 26. - 21:17:03 »
A GFT borotva krémről van esetleg valakinek tapasztalata, illat ismeret esetleg?

A GFT szantal krem illata, mukodese szerintem nagyon jo. Erdekes, hogy a krem es a szappan illata teljesen kulonbozo. A tobbi GFT illatbol meg a mandula krem illata jott be.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Janko125

• Törzstag
« Válasz #184 Dátum: 2013. Március 26. - 21:39:09 »
Értem köszönöm!

Nem elérhető Pjotr

• Tag
« Válasz #185 Dátum: 2013. Augusztus 22. - 22:13:33 »
Üdv, Urak!

Tanácsot kérnék a márkát nálam jobban ismerőktől. Először tavaly decemberben próbáltam Trumper ibolya illatú krémet, de akkor nem igazán jött be - bár elég jó habot adott, valahogy nem ment vele könnyen a borotválkozás. Akkor csalódottan félre is tettem. Most májusban viszont újra elővettem, és meglepve tapasztaltam, hogy ennyi kihagyás után mennyire jó, úgyis mondhatnám, a legjobb: remek habot adott, és a többi krémhez viszonyítva a legjobb siklást biztosítja a pengének - igaz, el kell ismernem, hogy bizonyos pengékkel mintha nem lenne teljesen "kompatibilis", de az általam kedveltekhez (BIC, Personna, zöld Astra) nagyszerű. Ennek megfelelően most ezt is használom a legtöbbször.

A problémám viszont az vele, hogy, főleg nyáron, elég zsírosnak érzem. Nekem egyébként is zsíros a bőröm, így, bár nem vészesen zavaró, de azért nem is a legkellemesebb a szituáció. Kérdésem, hogy akik próbálták már a szappant (és most elsősorban az ibolya szappanra gondolok), azzal kapcsolatban mi volt a tapasztalatuk: az abból képzett hab hasonlóan zsíros, mint a krém, vagy a szappannal azért jobb a helyzet? Vagy esetleg van különbség illatok szerint is (más illat kevésbé zsírosabb)? Kezd lassan kifogyni a krém, és ettől is függően választanám a következő adagot.

Előre is nagyon köszönöm, üdv,

Pjotr

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #186 Dátum: 2013. Augusztus 22. - 22:55:50 »
Szia, nekem van (volt lassan...) ibolyás szappanyom, de számomra egyáltalán nem volt zsírzó hatású.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Pjotr

• Tag
« Válasz #187 Dátum: 2013. Augusztus 23. - 23:16:17 »
Szia, nekem van (volt lassan...) ibolyás szappanyom, de számomra egyáltalán nem volt zsírzó hatású.

Köszönöm az infót. Gondolom, az illata ugyanolyan, mint a krémnek. Kérdés viszont még, hogy a síkosító hatása ugyanolyan jó-e, mint a krémé? Mintha valaki korábban azt írta volna ebben a topikban, hogy neki problémái voltak a szappan síkosító hatásával...

A másik kérdés: bár alapvetően az ibolya illatban gondolkodom, most elbizonytalanodtam, mert a lime is szimpatikusnak tűnik. Erről van valakinek tapasztalata (akár szappan, akár krém vonalon)? Vhol azt olvastam, hogy a rózsa és az ibolya érzékeny bőrre ajánlott (ezért is válaszottam az ibolyát) - kérdés, hogy a lime nem okoz-e vajon gondot érzékeny bőrön?

Előre is köszi minden tapasztalatot és hozzászólást!

Üdv,

Pjotr

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #188 Dátum: 2013. Augusztus 24. - 10:20:19 »
Mindössze 4 borotválkozásra elegendő lime-os krémem volt még régebben. Ez ugye nem túl sok egy reális vélemény kialakítására.
Arra emlékszem, hogy nagyon meg voltam elégedve vele, és nem vettem észre, hogy irritálta volna az arcbőröm, pedig érzékenynek mondanám.
Nem volt gond a habbal, jól siklott rajta a borotva, stb... Működésre egyébként - szerintem - ugyan olyan, mint az ibolyás.

Míg a lime-os illata - szerintem - szuper, addig az ibolyás illata csak tetszik. De hát ez már megint egyénfüggő. Az áruk miatt vacilálok a beszerzésükön, pedig egy lime-os és egy rózsás krémet még vennék.

Szappanokat nem próbáltam egyikből sem, erről nincs tapasztalatom.
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető Pjotr

• Tag
« Válasz #189 Dátum: 2013. Augusztus 24. - 23:38:40 »
Nagyon köszönöm a további tapasztalatokat és tippeket. A Trumper ibolya első körben nekem is csalódás volt és nem szerettem, de több hónap kihagyás után elővéve aztán nagyon bejött, és nem éreztem, hogy ne lenne kíméletes a bőrömhöz. A Figaró krémet is próbáltam, az is elég jó, de a Trumper nekem valamivel jobban bevált - igaz, abban egyetértek, hogy a két márka között nem akkora a különbség, mint ami az árban mutatkozik... Mindenesetre még gondolkodom a dolgon, bár most azért a kíváncsiság mégis a lime felé terelget.  :) Köszi még egyszer!

Nem elérhető davekid

• Új tag
  • *
« Válasz #190 Dátum: 2013. Augusztus 28. - 15:57:26 »
nahát most aztán teljesen össze lettem zavarodva, végigolvastam az egész Trumper bejegyzéseket. Igazából a rózsa Skin Food érdekelt volna, szerettem volna használni pre-ként a hab felvitele előtt majd as-ként, mivel azt olvastam, hogy a vegyes bőrűeknek és érzékeny bőrűeknek is ezt ajánlák a rózsakivonat hatása miatt. Mindig problémám volt eddig minimális irritációkkal. De egy régebbi hozzászólásban szó volt róla, hogy ez a rózsa skin food tartalmaz alkoholt  :o na mondom akkor ez füst így mivel a bőrömnek nem kellene még plusz szárító összetevő, hiába van ott a rózsa kivonat. Ennyit erről.
lehet akkor az utolsó mentsváram a Proraso termékei lesznek? vagy ha esetleg rendelkezik valaki hasonló vegyes bőrrel és bevált neki valamelyik Skin Food termék az írja le a tapasztalatait, mert tényleg érdekelne

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #191 Dátum: 2013. Augusztus 28. - 16:14:39 »
Figyi, a legjobb, ha veszel egy mintát a Neoliban, emlékeim szerint 500 Ft, és kiderül, megfelelő -e neked arra, amire szeretnéd. Nekem egyikre sem vált be maximálisan. Pre-nek kevés, after-nek sok.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető AlexK

• Törzstag
« Válasz #192 Dátum: 2013. Augusztus 28. - 20:05:37 »
Én rendszeresen hasznalom mind2 termeket coral skinfood, rose soap, nekem abszolut bevalt. Sztem, ha megnezed kb. 90% meg van vele elegedve, es 10% meg nem. Kokuszos kremem is van, ez is jo. Osszefoglalva a Trumper cuccokat felso kategoriaba teszem, sztem nem kerdeses hogy nyugodtan vehetsz belole...ha esetleg nem jon be, akkor itt biztos eladod...(de szerintem nem fogod:-)

Nem elérhető davekid

• Új tag
  • *
« Válasz #193 Dátum: 2013. Augusztus 28. - 20:09:03 »
lehet hülye kérdés, de milyen típusú bőröd van? és arra mi használ?
Én rendszeresen hasznalom mind2 termeket coral skinfood, rose soap, nekem abszolut bevalt. Sztem, ha megnezed kb. 90% meg van vele elegedve, es 10% meg nem. Kokuszos kremem is van, ez is jo. Osszefoglalva a Trumper cuccokat felso kategoriaba teszem, sztem nem kerdeses hogy nyugodtan vehetsz belole...ha esetleg nem jon be, akkor itt biztos eladod...(de szerintem nem fogod:-)

Nem elérhető AlexK

• Törzstag
« Válasz #194 Dátum: 2013. Augusztus 28. - 20:09:39 »
Az erzekeny bor miatt megegyszer ismetlem magam, hasznalj jo eles kest, nekem ez valt be a legjobban. Egy jo keshez kepest mindegyik de egy kalap sz...r.(ez az én velemenyem)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici