Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87688 alkalommal)

Nem elérhető worm

• Törzstag
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #240 Dátum: 2014. Május 03. - 21:20:53 »
Ha esetleg rendelnél betársulnék! Nem tudom h van a postaköltség.
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #241 Dátum: 2014. Május 04. - 15:05:08 »
Nekem is úton vn a minta utána én is tuti rendelnèk!  A cologn_rol meg a részleteseirast szeretettel várjuk!  :hat:

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #242 Dátum: 2014. Május 04. - 15:26:53 »
Sztem közvetlenül a gyártótól rendelve nincs ingyenes nemzetközi posta bizonyos összeg felett, súlyarányos, onnan nem éri meg rendelni közösen. Én talán a shaving.ie-ről rendelnék, azok árulnak tusfürdőt is és skin foodot is.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #243 Dátum: 2014. Május 04. - 16:07:15 »
Sztem közvetlenül a gyártótól rendelve nincs ingyenes nemzetközi posta bizonyos összeg felett, súlyarányos, onnan nem éri meg rendelni közösen. Én talán a shaving.ie-ről rendelnék, azok árulnak tusfürdőt is és skin foodot is.

Igaz en is ott neztem.  Onnan meg nnem verik ra afat se nem?

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #244 Dátum: 2014. Május 04. - 16:57:47 »
Nem-nem, ha jól emlékszem Írországból postáznak.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #245 Dátum: 2014. Május 04. - 20:35:00 »
Nem-nem, ha jól emlékszem Írországból postáznak.

és mennyi idő volt megrendeléstől számítva még megkaptad a csomagot?

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #246 Dátum: 2014. Május 04. - 21:12:47 »
A shaving.ie-ről nem rendeltem még, a mintacsomag Londonból jött, másfél hét volt, míg a kezembe kaptam.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #247 Dátum: 2014. Május 04. - 21:14:07 »
A shaving.ie-ről nem rendeltem még, a mintacsomag Londonból jött, másfél hét volt, míg a kezembe kaptam.

a shaving.ie-től nekem eddig mindig 5-6 nap alatt voltak itt a rendeléseim
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #248 Dátum: 2014. Május 04. - 21:15:04 »

aha. mintára gondoltam.  :thanks:

a shaving.ie-től nekem eddig mindig 5-6 nap alatt voltak itt a rendeléseim

az korrekt!  :hat:

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #249 Dátum: 2014. Május 04. - 21:17:53 »

aha. mintára gondoltam.  :thanks:

nem gondolnám, hogy a minta más útvonalon jönne. szerintem kb. ezzel az időintervallummal kell számolni.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #250 Dátum: 2014. Május 06. - 14:19:11 »
Spanish Leather EdC (Kölnivíz)

Érzéki pézsma, titokzatos fás-fűszeres pacsuli, szantálfa és vanília alkotja ezt a csodás illatot. - olvashatjuk a hivatalos leírásban.

Véleményem szerint is ez az illat egyszerűen briliáns, régimódi, férfias, olyan, amit az '50-es évekbeli Curzon streeten érezhettünk, ha éltünk volna akkor. Kétséget kizáróan úriemberhez méltó. Rendkívül jól eltalálták a bőr aromáját, egészen pontosan a 'cordobában megmunkáltét'. Az illat felvitelekor elég erős, de gyorsan nyugszik és tartja ezt a sokkal diszkrétebb vonalat. Fűszeres, meleg tónusú, fahéjszerű illat, így én leginkább a téli hónapokban használnám. Az illata igen tartós, órák múlva is kap az ember kis löketeket az illattól, nagyon nagyon kellemes. Volt alkalom, mikor a spanish leather tusfürdővel tusoltam és mostam hajat, az azonos illatú borotvakrémmel borotválkoztam, illetve a végén megspékeltem a kolonnyal és nem túlzok, ha azt mondom, hogy a nap hátralevő részében diszkréten, de érződött az illat.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #251 Dátum: 2014. Május 06. - 14:26:31 »
Olyan szépek ezek a GFT üvegcsék, csak az a kis korona ne lenne rajtuk. Amolyan olcsó kínai műanyagdarab benyomását kelti, kicsit elrontja az összképet. Szerintem.
(szerintem)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #252 Dátum: 2014. Május 06. - 14:35:02 »
Olyan szépek ezek a GFT üvegcsék, csak az a kis korona ne lenne rajtuk. Amolyan olcsó kínai műanyagdarab benyomását kelti, kicsit elrontja az összképet. Szerintem.
Utazó verziót kell venni az jobb. Bár az meg müanyag.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #253 Dátum: 2014. Május 06. - 15:37:05 »
Spanish Leather EdC

Érzéki pézsma, titokzatos fás-fűszeres pacsuli, szantálfa és vanília alkotja ezt a csodás illatot. - olvashatjuk a hivatalos leírásban.

Véleményem szerint is ez az illat egyszerűen briliáns,

:+1: szeretem ezt az illatot. abban is egyetértek, hogy igazán hűvösebb időben kellemes viselni

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #254 Dátum: 2014. Május 06. - 18:33:53 »
de ha ez mondjuk egy téli illat akkor melyik a tipikus nyári?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici