Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87682 alkalommal)

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #255 Dátum: 2014. Május 06. - 19:00:44 »
de ha ez mondjuk egy téli illat akkor melyik a tipikus nyári?

Sztem egyik citrusos illatjegyekből építkezővel sem lőhetsz mellé, pont holnap akarok egy hasonló szösszenetet írni a szignatúra illatukról, a GFT-ről.

Eddig a GFT-hez, Skye-hoz, Eau de Quinine-hez, Astor-hoz és a Curzon-hoz volt szerencsém, ezeket az elkövetkezendő napokban tudom adagolni ide a fórumra, aztán a maradékot (kb 7 db) meg hetente, mikor otthon vagyok és alkalmam van használni őket.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #256 Dátum: 2014. Május 06. - 19:43:13 »
de ha ez mondjuk egy téli illat akkor melyik a tipikus nyári?

Sztem egyik citrusos illatjegyekből építkezővel sem lőhetsz mellé, pont holnap akarok egy hasonló szösszenetet írni a szignatúra illatukról, a GFT-ről.

Eddig a GFT-hez, Skye-hoz, Eau de Quinine-hez, Astor-hoz és a Curzon-hoz volt szerencsém, ezeket az elkövetkezendő napokban tudom adagolni ide a fórumra, aztán a maradékot (kb 7 db) meg hetente, mikor otthon vagyok és alkalmam van használni őket.

na az klassz annyira kíváncsi vagyok már skin food-ra :D sok helyen üveges tekintettel beszélnek róla ergo mintha az lenne a szent grál :D
 (lime gondolom nyárra is jó lenne.)
max irhatnál valami nagyon általános imsert meg gyakori márkát ami neked teszik meg egyet ami nem hogy belőhessük kb. milyen lehet az ízlésed! ;) (mér csak hogy viszonítási alap legyen!)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #257 Dátum: 2014. Május 06. - 19:50:41 »
na az klassz annyira kíváncsi vagyok már skin food-ra :D sok helyen üveges tekintettel beszélnek róla ergo mintha az lenne a szent grál :D
be ne dőlj nekik! szerintem meg egy jó illatú, de túlárazott és működésképtelen trutyi.

(ez sem általános, csak azért illusztrálom eléggé sarkítva, hogy lásd, messze nincs akkor konszenzus (és akkor még finoman mondtam), mint pl.: abban, hogy a Barbon-krém működése szuper.)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #258 Dátum: 2014. Május 06. - 19:53:19 »
be ne dőlj nekik! szerintem meg egy jó illatú, de túlárazott és működésképtelen trutyi.

(ez sem általános, csak azért illusztrálom eléggé sarkítva, hogy lásd, messze nincs akkor konszenzus (és akkor még finoman mondtam), mint pl.: abban, hogy a Barbon-krém működése szuper.)

A Barbon a saját árkategóriájában nyúkt kiemelkedő teljesítményt.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #259 Dátum: 2014. Május 06. - 21:10:14 »

akkor mi a top3 ami még nem kommerz árban sem viszont  nem is luxus árkategória?

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #260 Dátum: 2014. Május 06. - 21:22:23 »
akkor mi a top3 ami még nem kommerz árban sem viszont  nem is luxus árkategória?
Mindenkinek szubjektív, mi a top 3, keresgélj ASB-k között saját szempontjaid alapján. Nekem a sensitive vonal jön be, alkohol- és lényegében illatmentesen.

:+1:

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #261 Dátum: 2014. Május 06. - 21:33:22 »
Mindenkinek szubjektív, mi a top 3, keresgélj ASB-k között saját szempontjaid alapján. Nekem a sensitive vonal jön be, alkohol- és lényegében illatmentesen.

tudom nagyon szubjektív de jó lenne azért egy szavazás vagy ilyesmi hogy mi a top 3 vay 5 pre, meg after meg szappan meg krém mert a legtöbb igen csak nem olcsó ráadásul egy egy üveg/fiola stb. olyan sokáig elég hogy nem kevés idő meg pénz lenne végigpróbálni mindent + mintát se lehet szerezni mindenből. ctöbbségnek meg ami bejön csak nem lehet rossz.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #262 Dátum: 2014. Május 06. - 21:34:25 »
Mi a rossz a skinfoodokban amúgy?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #263 Dátum: 2014. Május 06. - 21:52:46 »
Olyan zselé, mint valami égésre való szer, ráadásul megmarad a bőr felszínén. Fél nap után is mosogatni kell, hogy lejöjjön.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #264 Dátum: 2014. Május 06. - 22:28:14 »

tudom nagyon szubjektív de jó lenne azért egy szavazás vagy ilyesmi hogy mi a top 3 vay 5 pre, meg after meg szappan meg krém mert a legtöbb igen csak nem olcsó ráadásul egy egy üveg/fiola stb. olyan sokáig elég hogy nem kevés idő meg pénz lenne végigpróbálni mindent + mintát se lehet szerezni mindenből. ctöbbségnek meg ami bejön csak nem lehet rossz.

Akárhogy is szeretnéd, ez nem megúszós :-) Ezt nem lehet objektíven eldönteni. Csak pár szubjektív szempont ami miatt valaki szeretheti v sem a cuccost: bőrtípus, menthol, alkohol, illat, illat megmaradása, érzet használat közben, ár, gyártási hely, alapanyagok, allergia. Már nagyjából ezek alapján is végtelen számú lehetőség van és messze nem soroltam fel mindent. A szavazás - mint ahogy már említettem - a top 3 cuccosban zajlik. Ha valami többeknél is listás az tud valamit, így nyugodtan megveheted - oké lesz. Kivéve ha mikor megvetted kiderül, h neked nem tetszik az illata, vagy csíp, vagy ...
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #265 Dátum: 2014. Május 06. - 22:44:02 »
Geo. F. Trumper Coral Skin Food

A többihez képest ez a legsűrűbb állagú, de nagyon jól el lehet oszlatni egységesen az arcon, főleg enyhén nedves tenyérrel, vagy nedves arcra. Az illata viszonylag hamar elillan, úgy vettem észre. Én úgy érzem, hogy erősebben alkoholos, mint a másik két skin food minta és az arcom sem szereti annyira hosszabb távon, pár használat után érzem, hogy nem olyan jó, mint a szantálfás társa. Borotválkozás után használtam, a bőröm hamar beszívta, nem hagyott maga után zsíros érzést.

Geo. F. Trumper Sandalwood Skin Food

A szantálos skin food-juk számomra a Coral-hoz képest jobb, mind az illata, mind a 'használhatósága'. Az állaga hígabb, egy nagyobb csepp az ujjam hegyére és bekenem az egész képem vele. Az illata kifejezetten édes, engem valamiért Ausztriára emlékeztet, kint élnek keresztszüleim és valahogy hozzájuk kapcsolom, de nem tudom milyen úton-módon. Sokan azt mondják, hogy a szantálhoz ennek köze nincs, a szantál illata nem ilyen. Én nem tudom, másik szantálfa illathoz nem volt még szerencsém. Az illata hosszabb ideig megmarad az arcon, kb egy órán keresztül bizonyosan. Borotválkozás után használtam, a bőröm hamar beszívta, nem hagyott maga után zsíros érzést. Erős a gyanúm, h ebből lesz egy rendes méret is rendelve.

Geo. F. Trumper Lime Skin Food

Az állaga hasonló a szantálos társához, nem egy viszkózus anyag, illata intenzív, ha beleszagolsz a flakonjába, de felapplikálva nekem nagyon hamar elillant, konkrétan annyira hamar, míg feltakarítottam magam után a fürdőszobában. Nekem ez jött be a legkevésbé.

Szumma szummárum, az illat intenzitását és egyben tartósságát tekintve a legerősebbtől a leggyengébbig: szantál, korál és lime. Viszkózusságot nézve a Coral a legsűrűbb, majd Sandalwood/Lime, ha vkit ez is érdekelne. Számomra nagyon jól működnek a termékek, sokat dob a komfortérzeten borotválkozás után. Enyhén nedves tenyérrel érdemes felvinni, kb egy egyforintosnyi mennyiség elegendő post-shave. Nekem egyik skin food sem hagyott kellemetlen érzetet a bőrön, nem volt, se olajos, se ragacsos, éreztem, hogy véd, számomra tényleg egy luxustermék, sajnos luxus áron, ehhez nem fér kétség.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #266 Dátum: 2014. Május 07. - 11:26:07 »
GFT EdC (Kölnivíz)

A szignatúra illatunk egy friss, élettel teli kölni. A fejillatok között bergamottot, citromot, valamint mandarint találunk, a szívillatok közül elősejlik a tárkony, a levendula, illetve a ciprusfa, mindez mósusz-szerű alapokon nyugodva, cédrusos és mohás jegyekkel. – részletezik GFT-ék.

Az illat határozottan friss, üde, tiszta, ha évszakhoz szeretnénk kötni, akkor nyárias, egyáltalán nem tolakodó, sőt ahogy azt egy minőségi illattól elvárja az ember, nem kiabál egy bezárt térben, hogy ő is itt van, figyeljünk rá, hanem ahogyan azt kell, csak annak fedi fel magát, aki arra érdemes. Ahogy írja is a hivatalos leírás, egy ízig-vérig citrusos illatjegyekből építkező nyitányt érezhetünk és élvezhetünk, ami miután kicsit lecsendesedett, átmegy egy – számomra – leginkább enyhe, nyugodt köményhez hasonló aromába. Én személy szerint nem érzek pézsmás-mohás lecsengést, az enyhe köményszerű, esetleg tárkonyos aroma az, ami fennmarad az illat eltűnéséig. A modernkori úriember mindennapi illata.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #267 Dátum: 2014. Május 07. - 12:39:17 »
Mondjuk a west indian lime szerintem egy az egyban hozza a citromos domestost...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #268 Dátum: 2014. Május 07. - 12:43:30 »
Mondjuk a west indian lime szerintem egy az egyban hozza a citromos domestost...

Azt még nem szagoltam, de ami késik, nem múlik. Olvastam itt a fórumon, h a T&H citromosára is hasonló jókat írtatok. :D

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #269 Dátum: 2014. Május 08. - 10:32:13 »
Geo. F. Trumper Wild Fern EdC (Kölnivíz)

Meleg tónusú, zöldellő aroma, amelyet érzéki, fás illatjegyek élénkítenek, mint a mósusz és a tölgymoha, finom pacsuli jelleggel karöltve. Egy igazán egyedi és varázslatos élmény. – monnya az officiális deszkripció

Felvitelkor az aromája határozottan ’zöldes’, rendkívül üde, fűszerű, olyan, mint egy friss erdei hajnal, az avar, a párás levegő, a mohával benőtt fák törzse együttesen. Erőssége éppen megfelelő, később, ahogy csendesedik, ha jól figyelünk, szappanszerű aromává avanzsálódik, egy nagyon tiszta illat lesz a folytatás. Egy kora reggeli tavaszi napon minden bizonnyal különleges színfoltja lenne ez az illat a munkába siető emberek között. Egy jómódú vidéki úriember egykori illata.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici