Geo. F. Trumper Coral Skin FoodA többihez képest ez a legsűrűbb állagú, de nagyon jól el lehet oszlatni egységesen az arcon, főleg enyhén nedves tenyérrel, vagy nedves arcra. Az illata viszonylag hamar elillan, úgy vettem észre. Én úgy érzem, hogy erősebben alkoholos, mint a másik két skin food minta és az arcom sem szereti annyira hosszabb távon, pár használat után érzem, hogy nem olyan jó, mint a szantálfás társa. Borotválkozás után használtam, a bőröm hamar beszívta, nem hagyott maga után zsíros érzést.
Geo. F. Trumper Sandalwood Skin FoodA szantálos skin food-juk számomra a Coral-hoz képest jobb, mind az illata, mind a 'használhatósága'. Az állaga hígabb, egy nagyobb csepp az ujjam hegyére és bekenem az egész képem vele. Az illata kifejezetten édes, engem valamiért Ausztriára emlékeztet, kint élnek keresztszüleim és valahogy hozzájuk kapcsolom, de nem tudom milyen úton-módon. Sokan azt mondják, hogy a szantálhoz ennek köze nincs, a szantál illata nem ilyen. Én nem tudom, másik szantálfa illathoz nem volt még szerencsém. Az illata hosszabb ideig megmarad az arcon, kb egy órán keresztül bizonyosan. Borotválkozás után használtam, a bőröm hamar beszívta, nem hagyott maga után zsíros érzést. Erős a gyanúm, h ebből lesz egy rendes méret is rendelve.
Geo. F. Trumper Lime Skin FoodAz állaga hasonló a szantálos társához, nem egy viszkózus anyag, illata intenzív, ha beleszagolsz a flakonjába, de felapplikálva nekem nagyon hamar elillant, konkrétan annyira hamar, míg feltakarítottam magam után a fürdőszobában. Nekem ez jött be a legkevésbé.
Szumma szummárum, az illat intenzitását és egyben tartósságát tekintve a legerősebbtől a leggyengébbig: szantál, korál és lime. Viszkózusságot nézve a Coral a legsűrűbb, majd Sandalwood/Lime, ha vkit ez is érdekelne. Számomra nagyon jól működnek a termékek, sokat dob a komfortérzeten borotválkozás után. Enyhén nedves tenyérrel érdemes felvinni, kb egy egyforintosnyi mennyiség elegendő post-shave. Nekem egyik skin food sem hagyott kellemetlen érzetet a bőrön, nem volt, se olajos, se ragacsos, éreztem, hogy véd, számomra tényleg egy luxustermék, sajnos luxus áron, ehhez nem fér kétség.