Rendeltem en is egy minta csomagot. Eleg gyorsan megjott. Kiscsomag, benne egy vaszonzsakszeruseg meg a lenyeg. Egyelore az illatmintakat szaglasztam, probaltam vegig de ezek nekem mind a husveti bunteto kategoria. Ebben a kategoriaban nem leszek vasarlo.
MAjd gyorsan kentem a spanis leather-bol a kepem, hogy jo kis skin food, kiprobalom. Atuto illat, raszarad vmi kulimasz a kepemre, huz.. Na jo mossuk le, erre habzik:) Ez volt az a pont ahol elovastam a cimket, ja hat ez tusfurdo
3 kis flakonra azt hittem mind skin food, de csak az elos amit megneztem volt az ugye. Az meg a szantalos. Az tetszett. De meg tesztelem a kremeket is.
Most eloszor tesztelgettem angol klasszikus borotvatermeket:) es azt kell mondjam, hogy ezzel tenyleg nem lehet mellenyulni. Eddig a MWF szappan volt a kedvencem, de azt hiszem ezek a kremek magasan jobbak nalam. A GFT parfummintak nagyon nem jonnek be, mondjuk a kremek illatvilaga se teljesen az enyem, de hihetetlen jol mukodnek.
A szantalos kicsit edeskes nekem, de a zasszony szereti:) A skinfood se rossz, de nalam kevesbe hidratal mint mondjuk a Speick ASB-je. Ellenben kicsit olyan mintha "kifeszesitene" a borom. Kicsit szaraz, de sima:)
Ami meglepo volt, hogy a rozsas krem nagyon bejon. El nem tudtam volna kepzelni, hogy ilyen viragillatot magamra kenjek, de vhogy nagyon udito es frissito a habja.
Ezek utan hamarosan kiprobalom a TOBS es Truefit cuccokat is..