Szerző Téma: Proraso  (Megtekintve 135593 alkalommal)

Nem elérhető mikus

• Új tag
  • *
Re:Proraso
« Válasz #300 Dátum: 2021. április 21. - 13:42:50 »
A napokban vettem zöld és piros AS-t, illetve mindhárom szappanból 1-1 tégelyt. Eddig csak a piros AS-t próbáltam, kellemes az illata de más AS-ekhez képest elég hamar elillan. Az arc tapintása viszont órákkal a borotválkozás után is kellemes.

Találtam egy érdekes videót, ha még esetleg nem láttátok. Zöld szappan vagy pre-shave krém kiszerelése a gyárban: https://www.youtube.com/watch?v=AyBlsL7yLHw

Nem elérhető Clown8931

• Törzstag
« Válasz #301 Dátum: 2021. április 22. - 16:14:28 »
A napokban vettem zöld és piros AS-t, illetve mindhárom szappanból 1-1 tégelyt. Eddig csak a piros AS-t próbáltam, kellemes az illata de más AS-ekhez képest elég hamar elillan. Az arc tapintása viszont órákkal a borotválkozás után is kellemes.

Találtam egy érdekes videót, ha még esetleg nem láttátok. Zöld szappan vagy pre-shave krém kiszerelése a gyárban: https://www.youtube.com/watch?v=AyBlsL7yLHw

Szia a zöld proraso AS + Sappan is kellemes. Szeretem őket haszsnálni.

Nem elérhető Ollli

• Törzstag
« Válasz #302 Dátum: 2021. április 22. - 16:33:33 »
Köszi a videót Mikus!  :2thumbup:

Nem elérhető mikus

• Új tag
  • *
« Válasz #303 Dátum: 2021. április 23. - 13:26:36 »

Szia a zöld proraso AS + Sappan is kellemes. Szeretem őket haszsnálni.

Alig várom, hogy kipróbálhassam a zöld vonalat, csak sztem jobban passzol a melegebb időjáráshoz. Tegnap teszteltem a piros szappant, könnyű volt minőségi habot előállítani vele (Balea szinti). Utána természetesen piros AS-t használtam. Még mindig azt érzem, hogy nem elég tartós az illata, de lehet, hogy csak az én bőrömön.

Nem elérhető mikus

• Új tag
  • *
« Válasz #304 Dátum: 2021. június 09. - 12:04:35 »
Végre itt a nyár, eljött a zöld Proraso szappan és arcszesz ideje. Azt tapasztaltam, hogy könnyebb ezzel a szappannal habot készíteni, mint a pirossal, és talán jobban is puhítja a szőrt. A zöld arcszesz illata sajnos még kevésbé tartós, mint a pirosé. Hatásra pedig mindkettő szuper.

Nem elérhető hoper

• Törzstag
« Válasz #305 Dátum: 2025. augusztus 22. - 19:37:12 »
Tegnap én is egy fehér Proraso boldog tulajdonosa lettem. Soha nem volt még ilyen jó szappanom (bár volt már drágább is). Zseniális illat, nagyszerű ápolás. Mondjuk nem egy habgép, de hát van belőle bőven a dobozban. 2100-ért mocskosul megéri. Zöld is annyiért megy most a Müllerben.
HP

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #306 Dátum: 2025. augusztus 28. - 22:33:47 »
 :sör:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici