Szerző Téma: Arko  (Megtekintve 177082 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Arko
« Válasz #165 Dátum: 2013. Április 08. - 17:09:13 »
Malac for president! :metalvilla:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
Re:Arko
« Válasz #166 Dátum: 2013. Április 08. - 18:05:41 »
Domi metál!

Malac rulez!
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #167 Dátum: 2013. Április 08. - 18:08:33 »
 :fetreng:

Nem elérhető daróc

• Törzstag
  • ARKO-t tartósan használó, tapasztalttal bíró
« Válasz #168 Dátum: 2013. Április 09. - 07:31:01 »
Azt hiszem, félreértettél. Ha ennyire bejön (pláne, ha még mosásra is használod), akkor biztos nem kettőt vennék, pláne 120-ért, hanem rögtön 6-ot vagy tucatot.
Te értetted szó szerint én iróniával mondtam a mosást(ha már annyira mosószappanos jellegű) mert az!!

És a mosószappant a bőrgyógyászati tanácsadásban is említik

Valamint pedikűrösök is használják puhításra
Én még emlékszem a tüskébe lépett láb esetén a  kigyűlt seb és a tüske kivételekor milyen jó szolgálatot tett nagymamámnak a  mosószappanos víz(belereszelte a szappant)
...Bár a munkádon más keres - dolgozni csak pontosan, szépen,
 ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes

Nem elérhető daróc

• Törzstag
« Válasz #169 Dátum: 2013. Április 12. - 18:52:37 »
Az Arko összetétele,az,az,kozmetikai minősítése:INCI
Kozmetikai összetevők, INCI, Pozitív lista
Idézet
A bio, natúr, tanúsítvánnyal ellátott kozmetikai cikkek nem tartalmaznak mesterséges, valamint génmódosított alapanyagokat. Az összevevőket 100 százalékosan ellenőrzött bio - és biodinamikus termesztésből származó természetes alapanyagok adják, amelyekhez a gyártás során sem adnak szintetikus konzerváló, illat- és színezőanyagokat.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #170 Dátum: 2013. Április 13. - 08:35:06 »
INCI és az élcelődés átkerült a Szappanok krémek általánosba.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető daróc

• Törzstag
« Válasz #171 Dátum: 2013. Április 14. - 06:01:12 »
Helyes, ami kell maradt

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #172 Dátum: 2013. Április 30. - 22:11:43 »
Tóth Zoltán jóvoltából én is büszke tulaja lettem egy Arko rúdnak.

Csomagolás: nagyon jó retro dizájn és színösszeállítás, szinte már valami karácsonyi édességet képzelnék el benne. Csak a felső harmadáról téptem le a papírt, így könnyű kezelni is.

Illat: engem is fejbeütött a "Kíméletes folteltávolítás - most a citrusok frissítő erejével", de nekem egyáltalán nem kellemetlen, sőt. A habon már annyira nem erős az illat, de a pamacsban tényleg jól benne marad.

Működés: meglepően jó. HJM szintetikus pamaccsal nagyon könnyen dús habot ad, párnásabbat mint a La Toja (igaz, az mintha jobban ápolna), viszont egy kicsit többet is kell belőle felvinni.

A legérdekesebb, hogy ennyi pénzért ilyen jól működő terméket lehet kapni. Gondolom a hazájában nem borotválkozás-örülteknek fejlesztették, inkább a hétköznapi kispénzű ember számára mint itthon a Barbon vonalat. Ennek ellenére kínlódásmentes habképzést, egy kissé megosztó illatot, korrekt teljesítményt nyújt. Tucatszámra nem tárolnék be belőle, de ha elfogy, biztos pótolom.  :borotva2:

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #173 Dátum: 2013. Május 01. - 02:05:02 »
Még jó, hogy nem haraptál bele mikulás csoki gyanánt.  :fetreng:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető daróc

• Törzstag
« Válasz #174 Dátum: 2013. Május 08. - 11:25:44 »
Tóth Zoltán jóvoltából én is büszke tulaja lettem egy Arko rúdnak.

Csomagolás: nagyon jó retro dizájn és színösszeállítás, szinte már valami karácsonyi édességet képzelnék el benne. Csak a felső harmadáról téptem le a papírt, így könnyű kezelni is.

Illat: engem is fejbe ütött a "Kíméletes folteltávolítás - most a citrusok frissítő erejével", de nekem egyáltalán nem kellemetlen, sőt. A habon már annyira nem erős az illat, de a pamacsban tényleg jól benne marad.

Működés: meglepően jó. HJM szintetikus pamaccsal nagyon könnyen dús habot ad, párnásabbat mint a La Toja (igaz, az mintha jobban ápolna), viszont egy kicsit többet is kell belőle felvinni.

A legérdekesebb, hogy ennyi pénzért ilyen jól működő terméket lehet kapni. Gondolom a hazájában nem borotválkozás-örülteknek fejlesztették, inkább a hétköznapi kispénzű ember számára mint itthon a Barbon vonalat. Ennek ellenére kínlódásmentes habképzést, egy kissé megosztó illatot, korrekt teljesítményt nyújt. Tucatszámra nem tárolnék be belőle, de ha elfogy, biztos pótolom.  :borotva2:
Illata nem vészes a habban már nem is érzik
Működése kiváló
A habja krémesen sűrű is lehet. Jól ken. Jól puhít

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #175 Dátum: 2013. Május 18. - 13:15:50 »
Hála Bubu nak  :hat: találtam az általa javasolt 100 asban arko krémet.  volt cool, maximum komfort meg standard . cool t elhoztam hagy legyen.
Asszony mondja minek az már megint. Mondom sose lehet tudni lehet, legközelebb nem lesz.  :wiggle:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #176 Dátum: 2013. Május 18. - 15:30:00 »
Hála Bubu nak  :hat: találtam az általa javasolt 100 asban arko krémet.  volt cool, maximum komfort meg standard . cool t elhoztam hagy legyen.
Asszony mondja minek az már megint. Mondom sose lehet tudni lehet, legközelebb nem lesz.  :wiggle:

:sör:
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #177 Dátum: 2013. Június 16. - 10:37:34 »
Török bolt, Arko Extra Sensitive balzsam - hitetlenkedve olvastam az összetevők listáján, hogy igazi  :o levendulaolaj van benne. És - tényleg levendulaillatú, de ez elég gyorsan elillan. Hatás - elfogadható, igaz, hogy késelés után használtam, ami egy picit mindig jobban megviseli a nyakam.

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #178 Dátum: 2013. Június 23. - 12:11:13 »
Ugyanebből a boltból származó Commando after shave balzsam: a "klasszikus" sorozattal ellentétben nem tubusos, krémszerű dolog, hanem flakonos, szinte teljesen átlátszó folyékony cucc (eleve kétféle van belőle: gél és balzsam. A kettő csomagolása alig különbözik, ugyanolyan szürke flakon, sőt a címke is csak abban különbözik, hogy az "after shave balm" és "after shave gel" feliratok közül az előbbinek háttere ezüst, az utóbbié fekete).
150 ml 400 Ft-ért egy próbát megért... ::)
Az összetételében elvileg semmilyen direkt ápoló hatású cucc (aloe vera, allantoin, hasonlók) nincsen, csupa vivőanyag  :crazy:
Valamennyire mégis ápol, és nem zsíros, nem ragacsos. Illata az ilyen "gyári" cuccokra, na meg persze csaknem az összes Arko termékre hajazó módon elég tartós, de legalább ez esetben nem erős, édeskés-citrusos jellegű. Ezzel együtt hajlok arra, hogy 1-2 drágább cuccba érdemesebb beruházni, ha balzsamról van szó...

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #179 Dátum: 2013. Június 23. - 12:21:34 »
Ja, és még alkohol is van benne!  :crazy: Úgyhogy az elején kissé csíp, de összességében nem szárít.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici