Tegnap jártam a török boltban (1082 Budapest, Baross utca 109.), Arko szappan: 325,-Ft., volt it egy kis infláció. Kettőt vettem
és egy doboz diós Lokumot (bár ez nem ide tartozik
Az Arko-t kíváncsiságból szereztem be. Ma reggel volt próba, szerintem teljesen korrekt. Az ára még ezzel a hyper-inflációval is a vicces kategóriában van. Arcra dörzsöltem és arra jött a pamacs. Működik, bár azt hiszem legközelebb tálkába nyomkodom. Ezt valószínűleg a megszokás miatt.
Egyébként nagyon emlékeztet egy szappanra (aminek sajnos a nevét már elfelejtettem) amit anno Németországban vásároltam ('80-as évek, akkoriban arra leledztem, minek is jöttem vissza!?
A formátum és illat kb stimmel, bár az halványzöld színű volt és a végén volt neki egy kis recés műanyag kupak-szerű fogója.
A csomagolás szintén valami ilyesmi papír volt. Akkoriban nem is értettem, hogy Magyarországon miért nem lehet kapni hasonlót, ti. ez nyugaton is tömegtermék volt. A tégelyes prémium-osztályos borotva-szapanok ott is és akkor is / az akkori vásárló-közönség többségének is (
'áltlagMayer' túl drágának számítottak. (kb amilyeneket most már nálunk is lehet kapni 'x'-ezer forintokért).
(FaTip, LORD Platinum Class, Arko, Wilkinson sörte, Pitralon AS /CZ, ez utóbbi thanx to SicTransit