Ma néztem itt a csabai Müllerben Pitralon Pure van, meg a német Classic. A Pure illata nem jön be, a Classic bejövős, így vettem is egyet
Nekem pure begyere, classic szokni kell.
A borotválkozási tradíció a Pitralon mellett szól, meg minden, de sajnos büdösek, ezt ki kell mondani. Anno beleborult egy hordó gázolaj a mixtúrába, azóta se kopott ki. Kivétel ez alól a Classic, meg talán a Polar.(szerintem)
Nem beleborult. Volt egy adag gázolaj, csináljunk arcszeszt belőle! Ez lett. (Amúgy érdekes, hogy eredetileg unisex illatként debütált valamikor a '30-as? években...)
Idézetet írta: zenith - 2015. Április 21. - 14:00:06Nem beleborult. Volt egy adag gázolaj, csináljunk arcszeszt belőle! Ez lett. (Amúgy érdekes, hogy eredetileg unisex illatként debütált valamikor a '30-as? években...)Van itthon nyersolaj, tehát nekem a gázolaj már meg se kottyan.
Anyaaaa! Kezdődik!
Idézetet írta: Courage - 2015. Április 21. - 16:37:06Idézetet írta: zenith - 2015. Április 21. - 14:00:06Nem beleborult. Volt egy adag gázolaj, csináljunk arcszeszt belőle! Ez lett. (Amúgy érdekes, hogy eredetileg unisex illatként debütált valamikor a '30-as? években...)Van itthon nyersolaj, tehát nekem a gázolaj már meg se kottyan. Akkor Neked csemege