Az ecsetboltban fekete címke van a szappanon, a neroliba pedig piros. Ez jelent valamilyen különbséget?
A szappan illatához is lenne egy kérdésem. Olvastam, hogy birkaólszag, illetve "rámbégetett a szappan" véleményt is. Viszont a neroli ezt írja:
"A szappan visszafogott fougére (páfrányos) illattal bír: pacsuli levendulával, fenyővel és szegfűszeggel, fűszeres szerecsendió, cédrus, szantálfa, vanília és mósusz alapon."
Mik a tapasztalatok? Mennyire erősen érzik a faggyú? Meddig marad meg? Szoktam birkát vágni\enni, tehát nem idegen tőlem a dolog, viszont arcon nem igazán tudom elképzelni, hogy kellemes lehet. Párom egyszer hazahozott egy olyan mosdószappant, amivel előtte nemezeltek, vagy valami hasonlót. Véletlenül megfürödtem vele utána. Olyan büdös birkaszagom volt, hogy már fürdés alatt is fintorogtam, miután kijöttem a fürdőszobából kedvesem a kezembe nyomott egy tusfürdőt, és zavart is visszafelé egyből, hogy azonnal mossam le magamról. Ezért félek egy kicsit ettől a szappantól. De győzzetek meg az ellenkezőjéről!