Szerző Téma: Crabtree & Evelyn  (Megtekintve 79652 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Crabtree & Evelyn
« Válasz #180 Dátum: 2013. Január 31. - 08:04:15 »
na biztos gombokról van szó. :P :evil:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Croaker

• Törzstag
« Válasz #181 Dátum: 2013. Január 31. - 08:13:48 »
Nem tudom mit értesz gomb alatt, de kb 3-400 Ft az utánvét súlytól függően.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #182 Dátum: 2013. Január 31. - 08:46:33 »
Nem tudom mit értesz gomb alatt, de kb 3-400 Ft az utánvét súlytól függően.

Valóban drágább az utánvét, szerintem a bolt részéről egyszerűbb csak az ügyintézés, nem kell neveket azonosítani utalt összegekkel, meg bajlódni a kiszámolt forintokkal, mikor postára adják a csomagot. A súly függvényében jelentősen nő az ára a kézbesítésnek.
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #183 Dátum: 2013. Január 31. - 08:48:13 »
http://www.posta.hu/static/internet/download/USZ_2013_tarifatabla_HU_BELFOLD_20121221.pdf

Ott írja középen, 305Forinttal több a díja az utánvétnek.
Sheffield-England

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #184 Dátum: 2013. Január 31. - 08:49:34 »
Érdekes tegnap ténylegesen rendeltem egy terméket de még mindig nem válaszoltak rá.
Egyem a húsukat.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #185 Dátum: 2013. Január 31. - 08:53:36 »
Érdekes tegnap ténylegesen rendeltem egy terméket de még mindig nem válaszoltak rá.
Egyem a húsukat.

Keresik a pontos címet az "Üveghegyentúl"! :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető Croaker

• Törzstag
« Válasz #186 Dátum: 2013. Január 31. - 08:56:01 »
Na, akkor Betyárka má látod a kérdésedre a választ, miért és mennyivel olcsóbb. Nekem megér ennyit + nem kell várnom a postást mivel nem vagyok otthon. Itt a székemből ülve megoldom az átutalást és kész. De mindenkinek szíve joga eldönteni hogy szeretné, én csak beírtam, hogy ez az út is működik.  ;)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #187 Dátum: 2013. Január 31. - 09:03:08 »
Valóban drágább az utánvét, szerintem a bolt részéről egyszerűbb csak az ügyintézés
Gondolj az átlag görényre, aki nem veszi át a csomagot... Ezért nincs már a legtöbb helyen utánvét :sör:

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #188 Dátum: 2013. Január 31. - 09:06:20 »
Valóban drágább az utánvét, szerintem a bolt részéről egyszerűbb csak az ügyintézés
Gondolj az átlag görényre, aki nem veszi át a csomagot... Ezért nincs már a legtöbb helyen utánvét :sör:

Vidékre gyakran postáznak utánvéttel, Pesten belül lehet, hogy más a helyzet. Én sokszor kértem, hogy ne utánvéttel postázzanak, de van, ahol csak az az egyetlen opció. A Pick-pack pontos átvétel is terjed, ami nekem nagyon tetszik.
Sheffield-England

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #189 Dátum: 2013. Január 31. - 09:06:52 »
Mivel én még nem vagyok hive az online bankolásnak sőt még a kártyám sincs beaktiválva se semmi így marad a józan parasztos pénz kezelés. :fetreng:
Monjuk nálam egy plusz izgalmat ad, hogy mikor jön meg ha megjött elmenni a postára este , hazamenet uralkodni, hogy ne bontsd ki ne bontsd ki ne bontsd ki
majd mikor otthon vagyok nem kapkod nem kapkod.
szépen felkészülök lelkileg , kényelembe helyezem magam és bontok és örülök.  :crazy: ;D

Mondjuk tényleg jók ezek az átvételi pontok. már ha az adott cég benne van. Ha jól emlékszem a relay, vagy inmedio újságosnál is sok csomagot átvettem anno.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #190 Dátum: 2013. Január 31. - 09:10:43 »
Rendben van, ha van, aki átveszi a csomagot. Én azon rimánkodom, hogy még otthon legyek, vagy már hazaérjek, ha jön a postás. A legutóbbi 3-4 alkalommal percekkel késtem csak le a kézbesítőt és az értesítővel mehettem a csomagfelvevő helyre, aznap csakis 18óra után, fél nyolcig, vagy másnap, esetleg az azt követő héten. S ez egyáltalán nem mókás, számomra.
Sheffield-England

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #191 Dátum: 2013. Január 31. - 09:12:52 »
Mondjuk szerintem ez a pick pack a legjobb alternatíva. ugye mindenki dolgozik nincs otthon már a normálisabbja.
Ha megjött az adott pontra az csomag értesítenek és akkor ejted útba mikor az embernek megfelel. ebből a szempontból jobb mint a posta meg a futár.
Te a munkahelyedre rendeled a csomit ?
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #192 Dátum: 2013. Január 31. - 09:13:00 »

Mondjuk tényleg jók ezek az átvételi pontok. már ha az adott cég benne van. Ha jól emlékszem a relay, vagy inmedio újságosnál is sok csomagot átvettem anno.

Bizony, az újságosnál átveheted, de van átvételi pont benzinkutakon is. Szegeden, vagy "tizenpár" helyen, ami egy ilyen "kisvárosban" több a jónál. ;D
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #193 Dátum: 2013. Január 31. - 09:14:36 »
Mondjuk szerintem ez a pick pack a legjobb alternatíva. ugye mindenki dolgozik nincs otthon már a normálisabbja.
Ha megjött az adott pontra az csomag értesítenek és akkor ejted útba mikor az embernek megfelel. ebből a szempontból jobb mint a posta meg a futár.
Te a munkahelyedre rendeled a csomit ?

Volt már olyan, de vettem már át a futártól is a munkahelyen. Felhívott, hogy otthon vagyok-e, s mondtam neki a címet, ahová hozhatja.
Sheffield-England

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #194 Dátum: 2013. Január 31. - 09:15:27 »
Kút meg tényleg azért jó mert a nagy többség éjjel nappalos és online mindig. :crazy:
Csak a puffin ad erőt...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici