Urak,
Én lereszeletem,megtömködtem és nagyon jó zsíros habot tudok vele verni. Eddig sörtével próbáltam. Kellemes az illata, sokáig nedves marad arcon. Gondolkodom rajta, hogy vegyek, mikor elfogyott. Esetleg AS-t is
A West Indian Lime nálam is sok habot ad, viszont az hamar összeesik. Nem túlzom el a vízadagolást, kellő mennyiséget adok hozzá, nagy mennyiségű krémes habot kapok, de az összeesik percek alatt. Van, hogy a tálkába frissen kevert hab, szemmel láthatóan zsugorodik, míg a törölközőt kicsavarom, s kiterítem száradni. Arcra vitel után meg szinte elillan, ellenben azt írjátok többen, hogy tartós hab marad az arcon.
Másrészt, ami a habból marad az jól síkosít, működését tekintve nem nagy a baj, csak mégis jobb a habot lehúzni, mint a hab után lehúzni!