Na végre én is megleptem magam egy Alpa 378-cal meg egy Alpa Chypre-el, és nagyon kellemesen meglepődtem! Igaz, ezekhez az illatokhoz kell "klasszikus borotválkozásos műveltség", mert azért nem a mai divat illatai, az egyszer biztos.378 - nagyon kellemes mohás (moss) illat, tuti bekerül a rotációmbaChypre - ezen meg befagytam, mert bár kicsit mézesebb, de kijelenthetem, hogy ez a szegény ember DR Harris Albany-ja ...és a 80% alkohol miatt nem ajánlják AS-nek, nekem pont azért jön be, én imádom leégetni a pofámat beretválkozás után Ja, és amin már teljesen befagytam, németéknél a 378 5 EUR, a Chypre 6 EUR, ami majdnem 1000% áremelés...
Akkor lyuk van a hám'hetvennyócon is, meg a Vindzoron is, mint öreganyámon. Ömlik, ha nem fogom be kicsit.Szerk.: Ahogy lecsillapodik a kezdeti erőteljes illatáradat, egy határozottan ünnepi, fűszeres aromává csendesedik a Windsor.
Idézetet írta: Freddy - 2014. Április 27. - 13:26:13Akkor lyuk van a hám'hetvennyócon is, meg a Vindzoron is, mint öreganyámon. Ömlik, ha nem fogom be kicsit.Szerk.: Ahogy lecsillapodik a kezdeti erőteljes illatáradat, egy határozottan ünnepi, fűszeres aromává csendesedik a Windsor.Nekem egyik kedvenc!
Idézetet írta: pmol322 - 2014. Április 27. - 13:32:05Idézetet írta: Freddy - 2014. Április 27. - 13:26:13Akkor lyuk van a hám'hetvennyócon is, meg a Vindzoron is, mint öreganyámon. Ömlik, ha nem fogom be kicsit.Szerk.: Ahogy lecsillapodik a kezdeti erőteljes illatáradat, egy határozottan ünnepi, fűszeres aromává csendesedik a Windsor.Nekem egyik kedvenc! Kellemes, nekem is bejön. A 378-at még nem használtam. Amúgy arcszeszeknél mennyi szokott lenni az alkohol? Ezekben 62% és 71%. Nem sok ez egy kicsit?
Igen, az Alpáék nem sajnálják az alkoholt belőllük!
Istentarcsamegszokásukat
Idézetet írta: tritrek - 2014. Április 27. - 19:52:28Istentarcsamegszokásukat Kicsoda?
Idézetet írta: Malac - 2014. Április 27. - 20:44:47Idézetet írta: tritrek - 2014. Április 27. - 19:52:28Istentarcsamegszokásukat Kicsoda? Mi? Ki? Ja hogy én mondtam? Fel is pofoztam érte magam... :-D
Ez a Klars a rózsa illatával olyan lehet mint egy költemény.
A nagyon szokatlan, erős, kockás üveg, a nosztalgikus címke egy csinos. A nagyon kellemes, friss illat finom és sugároz a tiszta, könnyű és diszkrét báját a 1930/40-es. Egy elegáns hétköznapi illat.
Én imádom, az asszony... nem.