Hétvégén átugrottunk asszonnyal strandolni, és a 101 Drogériában körbenéztünk. Szerettem volna venni valamit, de egyik Alpa, Windsor termék sem jött be nekem. Mindegyik olyan vidéki búcsús, húsvéti kölnis, vasárnapi misére járós illat. Amúgy egyáltalán nem büdösek, de hozzám nem illenek. Barbus szappanon nagyon gondolkodtam, mert 1000 Ft alatt kapni 125 grammot egy olyan szappanból aminek a teljesítménye jó, de az illata olyan fura, hogy végül letettem róla. Meg az állaga is fura volt, mert szinte krém állagú, így én nem tekintek rá "igazi" szappanként. Hát végül üres kézzel jöttem el, mert más meg nem volt. Adam's-ből balzsam volt, de azokat meg nem kedvelem. Lord L111 klónt (szintén műanyagból) találtam még, de anyám... az de ocsmány, sz*r, gagyi volt 650 Ft-ért. Volt még Lord Tech klón is, műanyag fóliában, de azt is kihagytam inkább, mert láttam a minőségét. A strandon meg volt valami kínai borotva, azt hittem after shave, mert olyan dobozban volt. Az eladóval kibontattam, és kiderült, hogy egy díszdobozos fém pillangós borotva, és a doboz belső felén még tükör is volt, meg egy Lord SC csomagolású, de teljesen más kínai nevű klón penge. Érdekes volt ez az összeállítás kb 800 Ft-ért.