Igazad van! Megveszem mindkettőt!
Beszippantott a szekta. Hatott az agymosás.;D;D
Idézetet írta: Lord Ickenham - 2013. November 29. - 09:27:42Beszippantott a szekta. Hatott az agymosás. Ez már csak egy ilyen szektafórum... Másfél hónapja még asse tudtam, hogy létezik, most meg naponta "kénytelen" vagyok nézni!
Beszippantott a szekta. Hatott az agymosás.
Szekta, nem szekta, Sly-nak azért azt tanácsolom, hogy mindkettőt ne vegye meg. Erre két nyomós okom van. Egyrészt minek venne rögtön kettőt, mikor egymás után is meg lehet venni, továbbá gyakorlatilag két tökegyforma készülékről beszélünk, amik között a különbség tisztán a dizájnban van, a fő méretek azonosak, ráadásul a fej pontosan u.a.És akkor arról nem is beszélve, hogy ha nem jön be neki, akkor egyből két olyan borotvája lesz, amitől meg kíván szabadulni.Ha mindkettő tetszik, akkor azt vedd meg, amelyikhez egyszerűbben és/vagy olcsóbban tudsz hozzájutni.
Idézetet írta: wasytsur - 2013. November 29. - 14:27:42Az lehet, de e tekintetben akár ezen kettőnél is felmerülhetne ez a dolog, hiszen ott is ugyanaz a fej, sőt - ha jól tudom- a barley még "súlyosabb".Visszaolvastam, pontosítok: Mühle 89 vagy EJ 89 volt az eredeti kérdésEbből már nem fogsz tudni kihozni semmiféle különbséget, csakis díszítésben térnek el.Nemtom amúgy a Barley súlyát, de elképzelhető, hogy van vagy 1g különbség. Na, aki azt megérzi...
Az lehet, de e tekintetben akár ezen kettőnél is felmerülhetne ez a dolog, hiszen ott is ugyanaz a fej, sőt - ha jól tudom- a barley még "súlyosabb".
Idézetet írta: wasytsur - 2013. November 29. - 16:30:00Szerintem 89L esetében erre gondol(t)unk:http://www.parfumneroli.hu/parfum/bemutato/edwin_jagger_borotva/de89l_borotva/Ennek pedig 8 grammal nehezebb a nyele, mint az R89-nek. Átmérő és hossz ua. más források szerint 11g
Szerintem 89L esetében erre gondol(t)unk:http://www.parfumneroli.hu/parfum/bemutato/edwin_jagger_borotva/de89l_borotva/Ennek pedig 8 grammal nehezebb a nyele, mint az R89-nek. Átmérő és hossz ua.