Sziasztok!
Igaz, hogy már több mint egy hónapja regisztráltam az oldalra, de most éreztem úgy, hogy írjak is. Eddig borotvagélt / Gillette, Nivea, Balea /és Barbon krémet használtam, hozzájuk AS balzsamot illetve arcszeszt. Borotvát is többfélét kipróbáltam már a Gillette Sensorral kezdtem, de a Mach3 és Fusion is játszott, nem beszélve a különböző eldobható borotvákig. Pamacsom is volt a régi Merkúrtól a Balea pamacsig!
Az oldal hatására kezdtem el borotva szappant használni, ebből is az ARKO-t, ami szerintem nagyon jó szappan! Ehhez szintetikus pamacsot használok és a borotválkozás végén AS helyett timsó kockát használok, bár 30 év borotválkozás után nem vágom meg magam. Csak a feeling kedvéért! A DE borotvám még nem érkezett meg, de napok kérdése ez is.
A lényeg, amiért ilyen hosszúra sikerült a bevezetés: mindent az Ebay-ről rendeltem! Az ARKO stiftet Törökországból (2 hét), a timsót Indiából 100 gr. 1030.-Ft (2 hét), szintetikus pamacs Kína (2 hét) kb. 1000.-Ft.
Szerintem olcsó és megbízható oldal egy kis idő ráfordítással nagyon jó cuccokat lehet beszerezni!
További szép napot mindenkinek!