Minden, ami hagyományos borotválkozás > Biztonsági (DE) borotva
Régi DE borotvák
edrose:
Ma olyan kedvem támadt, hogy elővettem a topik elején mutatott Huszárt. Igazából egyszer-kétszer használtam csak, még miután rendbetettem, és megmondom őszintén, nem hagyott bennem különösebben pozitív borotválkozási élményt.
Namármost, kérem szépen, ez a kicsi Huszár nagyon is finoman dolgozik! Én meg ennek roppantul örülök.
Tanulság: adott esetben érdemes egy nem egészen „jól működő” borotvát (és magunkat) pihentetni, mert más körülmények között kiderülhet, hogy a hiba a rengeteg paraméter között valahol máshol volt! ;)
longball:
Halleluja! ;D És megjött...hosszas várakozás után: http://www.vatera.hu/regi_borotva_piros_serult_bakelitdobozban_155879246.html végre megérkezett. :D Egy szép állapotú angol Gillette Tech long handle az 1938. utáni időkből. Éjjen...éjjen...azért ma nem ez lesz músoron, hanem az ujraélezett Zwielling! ;)
edrose:
Azért majd próbáld ki, a változatosság gyönyörködtet... ;)
Nekem ez az egyik kedvenc DE-m.
longball:
Köszi! Ki fogom próbálni...van még két Tech...szerintem a legutolsó Butterfly Wilkinson után a legkiméletesebb DE borotvák! Már azt hittem nem jön meg ...jó három hete fizettem ki...de semmi gáz..:D
Juby:
Üdv mindenkinek.Már régóta megelégedéssel használom az L6-ot,de szívesen kipróbálnám egy Open-Comb(fésűs)DE borotvát,és egy Slant Bart.Sok pénzem nincs ezért nem vehetem meg a Merkur termékeit.Azt szeretnem megkérdezni ezekből hol lehetne olcsó kategóriásakat kapni hogy kipróbálhassam mind2.
Slant Bart-ból láttam internetem műanyagosat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése