Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék a tisztelt Fórumozóktól kérni!
Először is nem tudom, hogy a megfelelő Témát választottam-e ki, de mivel ez egy Régi borotva, gondoltam ide írom. Ha nem jól választottam, elnézést, kérlek irányítsátok át ezt a beszélgetést a megfelelő helyre.
Először is magát a sztorit/bemutatkozást mondanám el:
Sajnos édesapám már nincs köztünk. Mikor borotválkozni kezdtem pár éve, akkor szerettem volna az ő régi borotváját megkapni. Egyszer vagy kétszer használtam is (és nagyon bejött), de sajnos az élet úgy hozta, hogy végül nem az én birtokomba került.
Utána szereztem be – mivel semmit nem tudtam a régi típusú borotvákról – egy a kereskedelmi forgalomban könnyen kapható ahhoz formájában hasonlító borotvát, a Wilkinson DE-t.
Több mint egy éve használom, és úgy érzem ideje továbblépni. Ekkor kezdtem el keresni és találtam meg ezt a fórumot – meglepődtem, hogy van ilyen – és sok hasznos dolgot olvastam itt.
És akkor jönne a kérésem: az alábbi képeken az említett borotva van. Be tudnátok nekem azonosítani? Ki gyártotta, milyen típus, milyen régi lehet stb.
Úgy számolom, hogy édesapám a hetvenes évek közepén juthatott hozzá. Mintha egy félmondatot hallottam volna, hogy talán régebbi, mert ő is úgy kapta az egyik felmenőjétől. Én ennyit tudtam csak kideríteni, remélem ti tudtok róla többet is mondani.
(esetleg, hogy hogy lehet ilyet beszerezni).
A válaszokat előre is köszönöm!