Mai nap folyamán teszteltem másodjára a nyílt fésűs borotvát amit Botondtól vettem a napokban
A nyelet Wilkinson műanyag fekete nyelesből operáltam át, kicsit barkácsoltam mikrocsiszolóval, most már tökéletes lett
Kék Astrát raktam bele,előkészítettem a kis műanyag tégelyemet, borz pamacsomat, és Derby krémemet, valami hihetetlen amit tud ez a nyílt fésűs. 3 körben borotválkoztam meg, elsőnek szál iránnyal lefelé, másodszor már oldalt, 3-jára meg felfelé használtam. A végeredmény tökéletes lett.
Féltem egy kicsit a nyílt fésűstől, főleg hogy noname márka, viszont most későbbiekben tuti tervben van és lesz hogy veszek egy jobb minőségű nyílt fésűs borotvát, azonban sajnos nem tudom hogy mi lenne a jó, ki mit tudna ajánlani
Most viszont lehet hogy megfogtok kövezni kicsit a Lord L6 ellen beszélek, ahol eddig a Lord L6-al képes voltam megvágni magamat, ott ezzel esélytelen!
Bizonyos helyeken sokkal lágyabban dolgozik mint a LORD. (mielőtt megkérdeznétek hogy a Lordban mit szoktam használni, Kék Astra, illetve Zöld Astra, ezek váltak be számomra a leges legjobban)
Botond mégegyszer köszönöm szépen