Nem Apolló slant?
Először is, kérem, hogy megértsük a rossz kifejezést - Én is itt a fórumon, sajnos csak küldeni a Google Fordító vagyok, és ezért nem biztos, ha én már megtaláltam a megfelelő osztály.Vettem egy használt borotvát látszólag magyar gyökerekkel, még nem világos, hogy a nyél és a fej összetartoznak. Képek az előző tulajdonostól, és magam is itt találhatóhttp://www.gut-rasiert.de/forum/index.php/topic,23564.0.htmlTovábbi képek tölthetők fel, mint ha szükséges.Kérdéseim a szakértők: Kérem, adjon néhány tanácsot, hogy vajon fogantyú és a fej összetartozunk, és ahonnan gyártó tette ezt?Köszönöm szépen előre!
Nem tökéletesen központos, nulla letörés a vágásnál, a menet vége eltörve.
Idézetet írta: nork - 2015. Szeptember 27. - 20:11:47Nem tökéletesen központos, nulla letörés a vágásnál, a menet vége eltörve.Ez a román, nem kétséges!
Idézetet írta: Malac - 2015. Szeptember 27. - 21:05:29Idézetet írta: nork - 2015. Szeptember 27. - 20:11:47Nem tökéletesen központos, nulla letörés a vágásnál, a menet vége eltörve.Ez a román, nem kétséges! De mekkora már! Esztergával nem központos! Ahhoz tudás kell!