Megpróbálom akkor azt az 1%-ot
Annyira nem akarom sztárolni az M3-at, csak sokan írták, hogy nem bírja a bőrük, vagy, hogy nem viszi a szőrt stb, ebből a szempontból akartam reagálni. Azért pedig kifejezetten haragszom rájuk, hogy gyengébb piacokra, gyengébb minőséget gyártanak. Ez rengeteg termékkel így van, nem korrekt, hogy legtöbbször mi kapjuk a szemetet, ugyanabban a körítésben. A LORDnál biztos vagyok, hogy mi is ugyanazt kapjuk minőségben, mint ami amcsiba megy, csak hát ez meg kit érdekel?!
Szóval M3, a hiper/szuper/drogéria vonalon a PG a beszállító, ott biztosan az 'eredeti' pótfej kapható és szerintem még 10 év múlva is kapható lesz az M3 rendszer.. hozzá a pótfej biztosan. Utána elképzelhető, hogy jön egy jóval újabb rendszer és szép lassan kifuttatják..
A vaterán és a piacokon már lutri, én ott semmi pénzért nem vennék, ha nem ismerős az árus, nem akkora az árkülönbség, mint a rizikó. Ha mégis jóval olcsóbb, az lehet egy indikátor, hogy hamis. Egyébként érdekes módon ránézésre a legtöbb fake-nek a csomagolása kidolgozottabb, igényesebb, szebb a dombornyomása, precízebb a dombornyomat festése, tehát innen is lehet látni, hogy más. Rengeteg szériát láttam még anno. Persze először mellé kell rakni egy eredetit, hogy milyen különbségeket is keressen az ember. Aztán kibontva, láttam olyat is, amin nem volt élszalag ill. kiestek a pengék a helyükről... és olyat is, ami egész jól borotvált, de csak pár húzásig. Az egyik cimborám úgy szokott át a LORDra, hogy egy ilyen M3-at, készülékestül kihajított az ablakon ( lakótelep 8-ik emelet ) kuncogtunk is rajta rendesen a cégnél...
Amcsi M3-at fogalmam sincs, hogy hol tudnál beszerezni ezen a kontinensen, én pár dobozzal ajándékba kaptam és sajnos nem valószínű, hogy ilyen szerencsém lesz még... csak úgy tudom elképzelni, hogy ha ismerős megy ki, ultimátumban kell rögzíteni neki, hogy enélkül nem jöhet haza!