Amikor megtértem a hátam közepére sem kívántam a sokpengés, eldobható vacakokat.
Akkor úgy voltam vele, hogy akkor lássam őket, amikor a hátam közepét. Vagy még akkor se.
Ahogy haladtam előre a DE-s borotválkozós vonalon, néha-néha visszakacsintottam az eldobhatósokra is, hogy lássam mennyit fejlődtem, illetve, hogy lássam, a hagyományosnak nevezett "szoftverek" mennyivel másabbak a falkkonos, hajtógázasokhoz képest.
Azt hiszem most elmondhatom, hogy kibékültem az eldobhatós borotvákkal, mert alapjaiban véve annyira nem rosszak, csak azoknak is van technikájuk, azokkal is meg kell tanulni borotválkozni. Sokat számít az a renget tanács és tapasztalat, ami itt összegyűlt! Ezt csupán azért írom le, mert nem biztos, hogy aki olvas is bennünket, az meg is akar térni hozzánk. Igaz, hogy nagyszerű élmény kipróbálni más és más DE-ket, borotvakéseket, (a birtoklásukról már nem is szólva), de nem biztos, hogy másnak is van rá igénye.
Na a lényeg, hogy csupán bátorítani szeretném azon megtévedt Urakat, akik maradnának az eldobhatósok világában, mert annyira nem rossz az, csak mint mondtam, azt is tanulni kell.
Borotvakrémekkel és szappanokkal szoktam tesztelgetni az eldobhatósokat és az eredmény nemhogy nem vészes, hanem jó.
A tapasztalatom az, hogy igenis rengeteget számít az általunk hagyományosnak nevezett krémek és szappanok használata. Mint tudjátok kevés irritáció, sőt, esetleg felfrissült, egészségesebb arcbőr. Szerintem flakkonosokkal ilyen nem lesz, azt érdemesebb cserélni.
Ui:
A fentebb látható 82 pengés csoda csak haladóknak való