Ha 3-4 napnál többet megyek, akkor úgyis van feladott poggyász amibe mehet DE penge, szóval DE simán jön. A kevesebbre pedig elég az eldobható.
Most jöttem haza egy 3 napos útról, ahova egy HJM Black Fibre, egy kis maradék Barbon (mindig félreteszem a végét, utazáshoz ideális amikor kevés van a tubusban), és egy Gillette Blue 3 kísért el.
Hát, ezzel meg lehet borotválkozni, de messze nem ideális. Mindenképpen húz, már első alkalommal is, WTG-ben is, ugyanakkor fura hogy az ATG nem sokkal rosszabb vele mint a WTG. Alaposnak nem mondanám, igaz hogy DE-hez szokott kezemmel nem is nyomom annyira, de nem is irritál. Az orrom alá viszont semmiféle trükkel nem férek oda vele, így ott messze nem lett tökéletes.
Elhiszem hogy a Mach 3 és a Fusion jobb mint egy eldobható, de elvből nem fogok kiadni ennyi pénzt rá. Főleg mikor a BIC sensitive (egypengés) fantasztikusan jó, olcsó, és minden igényt kielégít, majdnem DE érzést ad. Rájöttem hogy nekem csak a fix fejes a jó, ami lötyög ide-oda az nem olyan érzést ad.