Szerintem pengét mindenhol kapni, bárhova utazol.
Mindent lehet mindenhol kapni, csak utána kell járni. Ugyanakkor nem biztos, hogy amikor este 11-kor beesel a hotelbe, másnap 9-kor pedig már kezdesz valahol, akkor el akarsz indulni DE penge után vadászni a kettő között. Mármint az biztos hogy én nem
Szeretem a DE-t, kényelmes, kellemes, de annyi előnyt nem ad egy eldobhatóhoz képest hogy emiatt penge után járjak egy idegen városban (vagy feladjam előre postán a hotelbe, vagy hasonló mókák).
Kézipoggyász pedig hatalmas előnyöket ad, ha az ember belefér. Volt, hogy 20 percem volt egy transzferre, esélytelen hogy a feladott poggyász is megtegye (ilyenkor el szokták kavarni). Ha meg igen, akkor a végén van, ahol 30-40 percet is el tudnak tökölni vele, amíg megkapod. Különösen dél-európai országokban dívik ez a kedves szokás, bár Magyarország se panaszkodhat.
Mindenesetre szerintem nem feltétlenül az az eldobható borotvák topic célja, hogy a DE előnyeiről győzködjetek engem
főleg, hogy nyitott kapukat döngettek. Csak fogadjátok már el hogy egy idióta és valszeg teljesen indokolatlan biztonsági szabályozás szerint sajnos a mai világban van, amikor a DE nem praktikus. Ez nekem se tetszik de adottság, és a megoldás nekem az eldobható. Évente kb 5-8 db elfogy így, erre tökéletes.