Update!
További három borotválkozáson vagyok túl a FLexifronttal. Az eredmény kissé vegyes érzelmek, érdekes megfigyelések!
A fej kb. 3 és fél borotválkozást bírt... A tegnapi negyedik végére már nem volt az igazi! Húzni nem húzott, de több pontvérzés, sok irritáció (az áll alatti, illetve a toka részen még mindig sajog a bőröm...
)
Ami érdekes: Az utóbbi két borotválkozásnál több napos borostát választottam le az arcbőrömtől (némileg szándékosan), és azt vettem észre, hogy nem tömődik el a penge! Szóval erre nem (vagy csak kevésbé) vonatkozik, hogy max. 1-2 napos borostát lehet vele csak eltávolítani! Véleményem szerint ez azért lehet, mert kicsit nagyobb a hézag a pengék között!
A krémező csíkok még bírják a gyűrődést, bár a felső csíkon már látszanak a használat nyomai.
Összegezve: Aki mindenképp eldobhatót keres, és lusta elmenni a boltba, annak ez a termék lehet a megoldás. Mivel házhoz jön, és a cég honlapján mindenki beállíthatja magának, hogy milyen időközönként jöjjön a csomag, ez egy kényelmes megoldás. Az ára is elfogadható, nincs olyan magasra pozicionálva, mint a vezető termékeké. A fejek elég jó minőségűnek tűnnek, elvileg az USA-ban készülnek.
A nyél meglepően nehéz (legalább is amennyire homályos emlékeimben kutatva bízhatok) a többi rendszerkészülékhez képest, a felfüggesztés/fejmozgató mechanizmus normál használat mellett valószínűleg sokáig bírja majd.
További kérdésekre szívesen válaszolok (ha lesznek...
).
Akit esetleg érdekel,
itt tájékozódhat bővebben.