Idézetet írta: Herr - 2014. December 06. - 22:03:35Idézetet írta: AlexK - 2014. December 06. - 21:50:17Homogén a sárga oldal felülete?Milyen lenne. Nagyon szép a kő egy vékony alig látható ér talán van benne ,de csak ha nagyon nézem akkor vettem észre. Mind egy kipróbálom,és ha nem jön be akkor ahogy mondtad jóóóóóóóóóóóóóóóóó drágán eladom:) A kő az jobb mint a kések gyűjtése komolyan mondom:)Kár, hogy van benne mert sajna akkor nem kosher így nem annyira értékes, de ha megkéred mondjuk Zozo-t biztos talál rá vmi. madarat
Idézetet írta: AlexK - 2014. December 06. - 21:50:17Homogén a sárga oldal felülete?Milyen lenne. Nagyon szép a kő egy vékony alig látható ér talán van benne ,de csak ha nagyon nézem akkor vettem észre. Mind egy kipróbálom,és ha nem jön be akkor ahogy mondtad jóóóóóóóóóóóóóóóóó drágán eladom:) A kő az jobb mint a kések gyűjtése komolyan mondom:)
Homogén a sárga oldal felülete?
Idézetet írta: AlexK - 2014. December 06. - 22:07:12Idézetet írta: Herr - 2014. December 06. - 22:03:35Idézetet írta: AlexK - 2014. December 06. - 21:50:17Homogén a sárga oldal felülete?Milyen lenne. Nagyon szép a kő egy vékony alig látható ér talán van benne ,de csak ha nagyon nézem akkor vettem észre. Mind egy kipróbálom,és ha nem jön be akkor ahogy mondtad jóóóóóóóóóóóóóóóóó drágán eladom:) A kő az jobb mint a kések gyűjtése komolyan mondom:)Kár, hogy van benne mert sajna akkor nem kosher így nem annyira értékes, de ha megkéred mondjuk Zozo-t biztos talál rá vmi. madarat Jóvan már na:) Ne agitálj ,ne agitálj:) Na most megnézem ,itt van előttem.Tudod mit.HOMOGÉN teljesen.Lámpafénynél nézem nagyítóval:) Tökéletes minden oldala:)
Japóm van most. Egy jó síkoló az jó lenne mondjuk. Lehet az lesz akkor:) Eladom ,végül is megvan a kősorom .Mi a reális ára itthon?Ebay on néztem és seggre estem.
Dehogynem. Van tojiro meg naniwa.
Dehogynem. Van tojiro meg naniwa.Mondtál is egy síkolót asszem.